Bivša misica Njegica Balorda Moro vratila se na TV ekrane, vodi vremensku prognozu na OBN-u

Njegica Balorda Moro novo je lice OBN-a. Miss BiH iz 2004. godine gledaocima će svakodnevno putem TV ekrana saopštavati sve informacije vezane za vrijeme.

Balorda Moro vratila se televizijskom angažmanu nakon skoro 15 godina odsustva, tokom kojeg se posvetila porodici i porodičnom biznisu. Reakcije na njen povratak ispred kamere su, kako kaže, odlične.

– Prošlo je poprilično dosta vremena od kad sam zadnji pud bila u studiju, ali jako sam se radovala tome, tako da zaista uživam. Poziv sa OBN-a je uslijedio kad sam se najmanje nadala, ali, zapravo, sve se dešava sa razlogom i u pravo vrijeme. Neki osjećaj mi je govorio da je to to i prije nego što sam otišla na sastanak sa čelnicima ove televizije i nisam pogriješila. I ranije, kad sam dolazila kao gošća na snimanje nekih emisija sam se osjećala jako prijatno, a tako je i sad. Kolege su divne, a dosta njih znam i od ranije, tako da me raduje što sada radimo zajedno. Dobila sam baš pozitivan feedback, ali najbitnije je da se ja dobro osjećam. To se onda prenosi i na kameru, tako da ta pozitivna energija dođe i do gledalaca – kaže Njegica Balorda Moro.

Gledaoci u našoj zemlji Njegicu pamte po angažmanu na FTV, gdje je vodila emisije zabavnog karaktera sa Enverom Šadinlijom. Gluma joj, također, nije strana. Pojavljivala je se u sporednim ulogama u nekoliko TV serija, između ostalih i u “Lud, zbunjen, normalan”, ali i na filmu.