Drugi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa

106

Sajam Beautiful 2022

Sajam je prvi put uspješno realizovan sa ciljem da okupi industrijske stručnjake u ovoj oblasti, te osigura da izlagači i posjetitelji sajma budu u toku s razvojem industrije, osiguravajući priliku za upoznavanje sa brendovima i kupovinu proizvoda.

Ovogodišnji program će obuhvatiti tržišno usmjerene teme za podršku profesionalnom razvoju i stjecanju novih i drugačijih sadržaja. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat ćemo teme kao što su novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprijeđenje poslovanja. Ovaj sajam je odlična prilika za predstavljanje proizvoda i usluga, te povećanje vidljivosti brenda. Profesionalcima ćemo približiti industriju ljepote i zdravlja kroz radionice i predavanja najboljih edukatora iz regije, kao i mogućnost saradnje i uspostavljanja kontakata sa najboljim proizvođačima.


Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namijenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav.

Drugi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa,
u organizaciji kompanije Sfera d.o.o., održat će se 04. i 05.06. 2022. godine, Hotel Hills, Sarajevo.

Ulaz besplatan!