Gala Home Mostar, Novi izložbeni salon otvoren uz veliko interesovanje ino i domaćih posjetitelja!

Gala Home otvorila je svoj novi izložbeni salon na lokaciji Ortiješ, Mostar.

Temeljna vrijednost Gala Grupe je obiteljska vrijednost, te već bilježi dvogeneracijski održivi razvoj, što su obilježili novom stepenicom razvoja izgradnjom i otvaranjem novog izložbenog salona Gala Home!

Novi izložbeni salon zamišljen je i kreiran kao jedan od vodećih salona u regiji. Razlog tomu je skup vodećih brandova uključujući pločaste materijale Egger, Fundermax, parkete Parky, okove, bijelu tehniku Elica, Amica, sudopere i slavine Elleci, namještaj, uređaje i dodatke Artisan, Bang&Olufsen, Loewe.

Salon pruža prezentaciju noviteta u svijetu uređenja interijera i eksterijera, odabir raznovrsnih i kvalitetnih pločastih materijala, inovacije i široku ponudu bijele tehnike, sudopera i slavina, kao i odabir okova, dodatnih uređaja i namještaja.

Svečanom otvorenju salona prisustvovali su vlasnici i zaposlenici Gala Grupe, dobavljači, partneri i poslovni suradnici, kao i mnogobrojni mediji, influenceri i poznata lica.

Firma Gala Home je od početnog djelovanja prodaje pločastih materijala i uskog skupa brandova, izgradila grupaciju svjetskih brandova u branši opremanja interijera i eksterijera po mjeri u oblastima pločastih materijala, bijele tehnike, okova, sudopera i slavina te pružanja cjelokupne ponude usluga za izradu po mjeri, razvijen strojni park, CNC rezanje, pravolinijsko i krivolinijsko kantiranje, te Corpus Software i usluge izrade ponuda uređenja interijera i eksterijera po mjeri.

Profesionalno, stručno i ljubazno osoblje raspolaže potrebnim informacijama i stoji na raspolaganju pri obilasku salona, te savjetovanja pri odabiru pločastih materijala, bijele tehnike i cjelokupnog uređenja interijera i eksterijera.

Posjetite njihov novi izložbeni salon na lokaciji Ortiješ, Mostar, te razgledajte izložbene kuhinje, spavaće sobe i interijer po mjeri, kao i široku ponudu pločastih materijala, bijele tehnike, okova, sudopera i slavina.

Fotografije otvorenja novog izložbenog salona možete pogledati u galeriji, a više fotografija i videozapisa možete pogledati na Gala Home društvenih mrežama Facebook (https://www.facebook.com/galahomebih) i Instagram (https://www.instagram.com/galahomebih/) te njihovu ponudu na Gala Home web stranici i WEB Shop-u (https://www.galagroup.ba/).