Gosti iz cijele Krajine došli na promociju Samire Suljić, podržali je i Osman Hadžić i Šuki Planjanin

Samira Suljić, sve popularnija pjevačica narodne muzike iz Cazina, sinoć je predstavila spot za pjesmu „Samo ti“, koju je snimila u saradnji sa Šukijem Planjaninom.

Ovom promocijom, ali i nastupom potvrdila je zbog čega je jedna od najtraženijih pjevačica u Krajini. U pratnji svojih muzičara  Sukarna Selimovića i Nedžada Abdagića napravila je odličnu atmosferu u restoranu „Biser“ u Pokoju u Bihaću.

– Drago mi je što je na promociji bilo 300 ljudi i što smo se svi lijepo družili i pjevali. Na jednom mjestu su se okupili prijatelji i ljubitelji mojih pjesama iz Bihaća, Cazina, Velike Kladuše. Sigurno da ću dugo pamtiti 3. januar i uvijek ga se rado sjećati. Hvala svim kolegama na čelu sa Fahrudinom Bunićem koji su me sinoć podržali. Posebno hvala Šukiju Planjaninu i Osmanu Hadžiću koji su mi dali veliki vjetar u leđa, sinoć zapjevali i učinili ovu promociju posebnom – kaže Samira Suljić.

Osman Hadžić omiljen je među kolegama. Uvijek je spreman podržati ih svojim prisustvom, ali im dati i korisne savjete.

– Krajina se uvijek mogla pohvaliti i kvalitetnim pjevačima i muzičarima, a Samira je pjevačica čije vrijeme tek dolazi. Nadam se da će njen primjer slijediti što više kolega iz Krajine i snimati svoje pjesme – kaže Osman Hadžić.