Iskoristite Samsung pogodnosti i opremite svoj dom za zimu

Sezona grijanja je sve bliže, a time čišćenje i održavanje doma postaje kompleksnije. Ukoliko želite da svoje stare kućne uređaje zamijenite novim i efikasnijim tehnološkim rješenjima, Samsung trenutno nudi odličnu pogodnost. Iskoristite priliku jer kupovinom odabranih modela usisivača, mašina za pranje i sušenje veša, mašina za pranje posuđa, rerni i frižidera ostvarujete do 25% popusta i pet godina garancije za dugoročnu sigurnost.

Za higijenski čist dom

Za efikasno usisavanje tu je moćni usisivač Bespoke Jet™ Complete sa kojim možete čistiti različite vrste podova s ​​maksimalnom usisnom snagom od 210W i funkcijama koje osiguravaju efikasno i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u vazduhu ni na podu. Inovativna multifunkcionalna stanica za čišćenje automatski prazni prostor za skladištenje prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Ovaj model opremljen je i naprednijim motorom sa digitalnim inverterom koji je brži, manji i efikasniji od konvencionalnog motora, a ima i duže trajanje baterije.  

Za svježu i mirisnu odjeću

S promjenom godišnjeg doba mijenjamo i odjeću koju treba oprati, kako onu ljetnu, koju odlažemo, tako i onu jesenju koju ćemo nositi sljedećih nekoliko mjeseci. Samsung  WW9800T mašina za pranje veša pruža efikasno pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble™ tehnologiju. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, pa tako brzo prodire u tkaninu i lako uklanja nečistoću, istovremeno štedeći energiju i štiteći boju i teksturu materijala Program Hygiene Steam (higijenska para) poboljšava kvalitet pranja bez prethodnog tretiranja.  Para se ispušta sa dna bubnja, tako da je svaki predmet temeljno prožet parom. Time se uklanjaju tvrdokorna prljavština i 99,9% bakterija* i alergena dok AI Control tehnologija, uz pomoć vještačke inteligencije, personalizuje i predlaže cikluse pranja analizom obrazaca korištenja, nudeći efikasno i jednostavno čišćenje odjeće. WW9800T

Za najukusnija jela

Samsung Ugradna rerna sa pirolitičkim čišćenjem (NV70K3370BS) ima dva ventilatora koja se vre u obrnutim smjerovima i ravnomjerno raspoređuju toplinu kroz rernu, tako da se sva jela pripremaju na istoj tmeperaturi i jednakom brzinom. osim toga, brže postižu ciljnu temperaturu i povećavaju energetsku efikasnost.

Sistem za pirolitičko čišćenje rernu održava urednom i čistom, tako da nećete morati trošiti vrijeme na njezino čišćenje. Zagrijava unutrašnjost rerne te spaljuje svu mast i ostatke kuhanja, ostavljajući tek manju količinu pepela za brisanje.

Ogroman kapacitet od 68 litara pruža više fleksibilnosti. U slučaju porodičnih okupljanja ili zabava možete pripremati više jela odjednom ili ipak peći i veća jela, kao na primjer blagdanske obroke.

Uprkos svojoj prostranosti, peć je dizajnirana tako da osigurava vrhunsku energetsku efikasnost u energetskoj klasi A. Povećanjem energetske efikasnosti svog doma smanjujete račune za struju i štedite novac. Funkcija za zaštitu od prenapona sprečava strujna oštećenja ili kratke spojeve do kojih može doći usljed nestabilnih napona. Prepoznaje prevelike napone i automatski prekida napajanje.

Posebna jesenja ponuda sa velikim popustima

Kombinacijom odabranih Samsung uređaja vaš će dom zablistati u jesen, te iskoristite ovu nevjerovatnu priliku jer kupovinom odabranih modela usisivača, mašina za pranje i sušenje veša, mašina za pranje suđa, rerni i frižidera ostvarujete do 25% popusta i pet godina garancije za dugoročnu sigurnost. Pet godina garancije podrazumijeva 2 godine fabričkog i 3 godine dodatne Samsung garancije uz uslov registracije, najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Promocija traje od 2.10. do 28.10.2023. ili do isteka zaliha, a za više informacija posetite link

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svijet pametnih televizora, pametnih telefona, prenosnih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.