LRC BIS sa projektom “Pouzdanost” ove godine ponosni Srebrni partner 17. Međunarodnog sajma privrede Tešanj

Danas je u organizaciji Udruženje privrednika “Biznis centar” Jelah-Tešanj, 17. put za redom svečano otvoren Međunarodni sajam privrede Tešanj. Sajam će do 30. septembra biti izvrsna platforma za izgradnju mostova na višim nivoima, umrežavanje privrednog sektora, gradova i cijelog regiona.

I ove godine, Sajam prati zahtjeve tržišta i novog vremena, te fokus stavlja na biznisu budućnosti i kao centralnu temu stavlja “Obnovljive izvore energije”.

LRC BIS sa projektom “Pouzdanost” ove godine ponosni je Srebrni partner 17. Međunarodnog sajma privrede Tešanj.

“Čast nam je biti dio manifestacije koja transformiše i revolucionira biznis i značaj umrežavanja do nekog većeg nivoa. Ne propustite da nas posjetite na Sajmu privede koji ove godine okuplja preko 600 izlagača iz 16 država Evrope i svijeta. Pridružite nam se da razmijenimo poslovne ideje, iskustva i kontakte, te da zajedno slavimo sve što pouzdanost u privatnom, poslovnom i svakom drugom segmentu jeste! ” – kazala je Jadranka Kuljanin, generalna direktorica bonitetne agencije LRC BIS.

O LRC BIS

LRC doo Sarajevo osnovan je 2000. godine i djeluje na principima i po uzoru modernih kompanija za podršku poslovanju širom svijeta.
Danas LRC doo Sarajevo kao najstarija i najveća bonitetna kompanija u BiH posjeduje značajnu bazu podataka o svim registrovanim bh. privrednicima, te dalje radi na proširenju kako baze podataka, servisa i usluga, tako i mreže svojih klijenata.U toku dugogodišnjeg poslovanja uspjeli smo uspostaviti saradnju sa preko 5000 klijenata (finansijske insitiucije, pravna lica, osiguravajaća društva….) i ponuditi im rješenja vezano za poslovne analize i informacije kao i posredovanje u naplati potraživanja. Tim od 20 uposlenika sa višegodišnjim iskustvom konstantno Vam stoji na raspolaganju i omogućava da radite sa minimalnim rizikom, povećate prodaju, donosite bolje poslovne odluke i poboljšate upravljanje potraživanjima.