Nakon ljetne pauze: Počinje nova koncertna sezona u Coloseum Clubu

nakon ljetne pauze Coloseum Club otvara vrata novoj sezoni koncerata 2023/2024. i ujedno obilježava 21. godinu postojanja. Da će biti najbolji centar zabave potvrđuju i nastupi regionalnih zvijezda koje zauzimaju sami vrh ljestvice muzičkih zvijezda cijelog regiona. Tako će u subotu, 14. oktobra, sa početkom u 22h goste zabavljati doajen narodne muzike Haris Džinović koji decenijama osvaja publiku sa vanvremenskim hitovima: “I tebe sam sit kafano”, “Dajte vina, hoću lom”, “Ostariću, neću znati”, “Sjećaš li se one noći”… i mnogim drugim. 

Već naredni vikend, u petak, 20. oktobra sa početkom u 23h, tradicionalno nas očekuje Sarajevo Wine Weekend After party, gdje će goste uvodnim nastupom zagrijati ritmovi Niksona, a koncert održati fantastični Amel Ćurić koji osvaja publiku svojim vokalnim sposobnostima i nevjerovatnom energijom.

A poslednji vikend mjeseca oktobra, tačnije 27.10. sa početkom u 22h rezervisan je za zvijezdu domaće klupske muzičke scene, Nenu Murića koji će zasigurno rasplesati sve goste.

I zato ne propustite ove zagarantovano sjajne koncerte i rezervišite svoje mjesto u centru zabave!

Za više informacija posjetite www.coloseum-club.com ili kontaktirajte na 033 250 860.

Dobro došli u centar zabave!

Coloseum Club | 21. godina sa Vama!