Pjer Žalica je uz pomoć Kenana Mandre smršao 60 kg, a njegova supruga Maida zablistala na crvenom tepihu u kreaciji Borisa Kargotića

121

Projekcijom filma “Praznik rada” reditelja Pjera Žalice zatvoren je 28. Sarajevo Film Festival. Crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta prošetale su brojne poznate zvanice, među kojima je bio i poznati nutricionista Kenan Mandra  sa suprugom. Uz njegovu pomoć i korištenje liposukcijske dijete prije dvije godine Pjer Žalica je smršao čak 60 kilograma. Stajlingom na crvenom tepihu veliku pažnju privukla je supruga Kenana Mandre, Maida Mandra, koja se pojavila u prekrasnoj kreaciji Borisa Kargotića i ateljea DeMode.

Njena haljina je inspirisana Met Gala-om i za njenu izradu je utrošeno preko 1.000 komada bisera i kristala.

Boris Kargotić stoji iza brenda “DeMode” čije kreacije nose domaće, ali i svjetske zvijezde poput Madonne i Beyonce.

Danas sarađuje sa brojnim pjevačicama kao što su Katarina Grujić, Seka Aleksić, Severina, Ana Nikolić, Nataša Bekvalac, Adreana Čekić, Beyonce, Nicki Minaj, Katy Perry, Jessie J i mnogim drugima.

Haljinu Borisa Kargotića na ovogodišnjem SFF-u pored Maide Mandre je nosila i glumica Marija Pikić, koja je također dobila veliki broj pohvala za svoj izgled.