Pjesma koja osvaja na prvo slušanje: Ljetni hit u izvedbi Mahira Mulalića (VIDEO)

0
207

Nakon što je baladom “Đerdan” osvojio simpatije publike širom regiona, Mahir Mulalić danas je objavio pjesmu “Daće Bog”.

Na ovom singlu pjevač iz Gračanice ponovo je sarađivao sa Banetom Opačićem, koji potpisuje tekst i muziku, kao i za pjesmu “Đerdan”. Aranžman krasi ideja Dušana Alagića, dok je spot radila inovativna ekipa iz Zenice “NewEra”.

– Projekat “Daće Bog” je nešto na šta smo cijela ekipa koja je radila i ja veoma ponosni. Uložili smo zaista mnogo truga. Pjesma je u ljetnom ritmu, pa smo samim tim čekali pravi trenutak za izdavanje novog singla i vjerujem da će se dopasti publici. Imponuje mi rad sa vrhunskim autorima i muzičarima. Hvala Bogu što od samog početka mog rada imam privilegiju raditi sa najboljim u svom poslu. Pomno ih slušam i upijam ono što rade. U narednom periodu me čeka mnogo posla. Kada je riječ o nastupima, putem društvenih mreža možete pratiti u kojem gradu vas očekuje odlična atmosfera koju pružam zajedno sa mojim bendom – kaže pobjednik “Zvezda Granda” Mahir Mulalić.