Poduzetnica.ba vas vodi na koncert neponovljivog Harisa Džinovića – Ljetna pozornica Ilidža, subota 02. juli od 21:00 sat

Ilidžom će se „prolamati“ glas čovjeka koji je u svaku svoju pjesmu ugradio djelić sebe, svog bogatog životnog iskustva…

Legendarni Haris Džinović nastupa u subotu, 02. jula sa početkom u 21 sat na „Ljetnoj pozornici Ilidža“, što garantuje trosatni muzički spektakl kakav u Sarajevu nije viđen već duže vremena.

Jer posljednji Džinovićev nastup u Sarajevu održan je sada već davne 2019. godine u KSC Skenderija, još prije početka pandemije koja je u nepovrat odnijela posljednje dvije godine života.

Predstojeći koncert na Ljetnoj pozornici Ilidža, koja je kapaciteta oko 2000 posjetitelja, bit će manji, intimniji, za probraniju publiku i sigurno je kako će ponuditi neponovljiv ugođaj za pamćenje.

„I tebe sam sit kafano“, „Dajte vina hoću lom“, „Sjećaš li se one noći“, „Kako mi nedostaješ“, „Ostariću neću znati“ „Muštuluk“, „Jesul’ dunje procvale“, „Pariške kapije“, „Da si me bogdo voljela“, „Čekaj me“… samo su neki od neponovljivih Džinovićevih hitova, koje će publika sa ovim legendarnim pjevačem zasigurno horski pjevati na koncertu u subotu 02. jula.

Ilidžom će se te večeri „prolamati“ glas čovjeka koji ne samo da posjeduje jedan od najboljih i najprepoznatljivijih vokala na ovim prostorima, nego je u svaku svoju pjesmu ugradio djelić sebe, svog bogatog životnog iskustva.

Za koncert Harisa Džinovića postoje dvije vrste ulaznica.

Ulaznice za stajanje koštaju 30 KM, dok je cijena VIP ulaznica 100 KM.

Ulaznice se mogu kupiti u sistemu www.kupikartu.ba, na štandu na Ferhadiji i Yu Cafeu na Ilidži, a bit će dostupne i na blagajni Ljetne pozornice Ilidža na sam dan koncerta, od 15:00 sati.

Organizator koncerta je firma Linden iz Sarajeva, a pokrovitelji Turistička zajednica Kantona Sarajevo – Visit Sarajevo i predsjednik TZKS, Kenan Magoda.