Utorak, 27 Septembra, 2022

Poduzetnica PLUS

Portal Poduzetnica.ba je u saradnji sa udruženjem Zdravi tim pokrenuo Poduzetnica PLUS biznis klub koji okuplja poduzetnice i žene koje žele pokrenuti biznis pružajući im podršku kroz edukacije, povezivanje i susrete.

Poduzetnica PLUS biznis klub

Naša zajednica žena u biznisu raste svakog dana! Klub su pokrenule žene koje su i same poduzetnice nakon analize svega što je zaista potrebno malim biznisima, kreativcima i vlasnicama biznisa za razvoj i transformaciju poslovanja, njihovih usluga ili proizvoda. Naš cilj nije samo edukacija, nego i podrška koju pružaju iskusne poduzetnice i saradnici. Želimo da učimo jedne od drugih i da zajedno rastemo kroz razmjenu iskustava i znanja.
Za poduzetnice i žene koje žele pokrenuti biznis, a pripadaju kategoriji žena sa invaliditetom, majke su djece sa poteškoćama, snažne žene koje su prošle kroz različite oblike nasilja, te ostale ranjive grupe, članarina je besplatna.

Poduzetnica PLUS biznis klub

Zašto postati članicom ovog biznis kluba? Šta dobivate sa godišnjom članarinom od 25,00 KM?

  • Besplatne mjesečne edukacije koje realiziramo sa partnerima i saradnicima - online i unutar Poduzetnica Biznis klub poslovnih susreta,
  • Popust od 70% na sve komercijalne edukacije,
  • Učešće online u Poslovnim razgovorima koje ćemo organizirati sa gostima iz raznih sfera poslovanja i života,
  • Učešće u online radionicama i susretima za zdravlje, kreativno stvaralaštvo i temama koje čine sve ono što je bitno za balans posla i privatnog života.
  • Priliku da razvijate svoj biznis ili poslovnu ideju kroz edukacije iskusnih predavača i poduzetnika/ica, a koji pružaju podršku, podržavaju rad i djelovanje našeg biznis kluba.
  • Pozivamo vas da se pridružite i našoj FB grupi PODUZETNICA PLUS Biznis klub.

Poduzetnica PLUS biznis klub - ČLANARINA

GODIŠNJA ČLANARINA

KM 25KM 50
Godišnja članarina iznosi 25,00 KM.
Molimo da se prijavite popunjavajući formu koja se nalazi ispod teksta.
Edukacije će se realizirati online kako bi bile dostupne svim članicama bez obzira na lokaciju.
Uplatu možete izvršiti na slijedeći način:
  • Udruženje Zdravi tim
  • Josipa Slavenskog 11, Ilidža
  • Transakcijski račun: 1610 0002 0142 0026 - Raifeissen Bank d.d. Sarajevo
  • Svrha: Uplata godišnje članarine - navesti naziv biznisa ili Vaše ime.

Prijava za članstvo Poduzetnica PLUS Biznis klub

Ukoliko niste dobili potvrdu prijave, molimo da je potražite u vašem inboxu pod neželjenom poštom, te da nas kao pošiljaoca potvrdite kao sigurnu adresu kako biste dobivali obavijesti o aktivnostima i edukacijama.