Spektakularno finale kuharskog šoua “Da, draga” u nedjelju 26. juna na OBN televiziji

Kuharski šou „Da, draga“, koji gledatelji u našoj zemlji gledaju u programu OBN televizije, za kratko vrijeme je postao jedan od najgledanijih na domaćim televizijama. Svake nedjelje u terminu od 17.50 sati pratili smo zgode i nezgode bračnih parova koji su se takmičili za vrijedne nagrade.

Voditeljica Adrijana Kurtišaj Bikić i simpatični kuhar Omar Khedr ocjenjivali su kuharsko umijeće muškaraca, koji su u ovom šouu glavne zvijezde kuhinje, dok su žene pomagale svojim jačim polovinama i davale instrukcije oko pripreme jela koje bira chef Omar. Svaka emisija je praćena sa puno smijeha i odlične zabave, jer muškarci moraju slušati svoje supruge i kada pogriješe priznati da su one u pravu.

Finale prve sezone kuharskog šoua „Da, draga“ bit će emitirano u nedjelju, 26. juna u 16.55 sati, kada će gledatelji konačno saznati ko će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 5.000 KM.

U finalnoj emisiji će se takmičiti dva para – Samra i Alen Morina i Amina i Edin Kurtović. Chef Omar se potrudio da ovaj put atmosferu dodatno začini komplikovanim receptima. Neizvjesnost oko pobjednika raste, a ove nedjelje pogledajte koja od dama će davati najbolje instrukcije, te ko će od muškaraca napraviti najbolje jelo i kući otići sa vrijednom nagradom.