Svečano otvoren najveći sajam namještaja u Bosni i Hercegovini

SARAJEVO4WALLS

Najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam „SARAJEVO4WALLS“ jutros je zvanično otvorio svoja vrata u Sarajevu u Olimpijskoj dvorani ZETRA, i održava se do 03.04. 2022. godine na prostoru od 7.500m2.  

Na najvećem Međunarodnom sajmu namještaja „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U ovaj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji namještaja.

Veliko interesovanje za izlaganje vlada od strane europskih i svjetskih brendova za sajam namještaja u Zetri, te tako imamo izlagače iz Europe i Amerike. Neka od najznačajnijih domaćih i stranih imena koja se pojavljuju na sajmu 2022 godine su: Natuzzi, COMO, Simpo SIK, MOKU Artisan, Lanotte i mnogi drugi.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije i Europe ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Italije, Turske, Njemačke, Amerike i naravno kao najznačajnije iz Bosne i Hercegovine.

Na sajmu se kao učesnici vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet Sajma „SARAJEVO4WALLS“ ali dolaze i nove kompanije što također govori da je sajam postao veoma bitan kao jedan od centara u regionu za proizvodnju i plasman namještaja na tržište.

Na sajmu su planirane i dodatne sajamske aktivnosti i to u trajanju od dva dana.

Organizatori sajma „SARAJEVO4WALLS“ nastavljaju sa humanitarnim radom te se ove godine ostvarila saradnja sa udruženjem POMOZI.ba.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 31.03. do 03.04.2022. godine na ZETRI i da pogledaju najbolje od najboljeg što nudi privreda Bosne i Hercegovine, te da ostvare kupovinu na popustima od 5% do 70% te da učestvuju u humanitarnom radu zajedno organizatorima ovog sajma.

Veliku zahvalnost dugujemo Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo, te kompanijama BH Telecom dd i CROATIA OSIGURANJE dd – osiguravajućoj kući sajma kao partnerima sajma.

Sve informacije o sajmu možete pronaći na www.sarajevo4walls.ba.