AdmiralBet osvojio simpatije kladioničara: Novi doživljaj klađenja i zabave, registruj se i osvoji BMW 4 Gran Coupe

Vanja Hoptijan, marketing menadžer Admirala i AdmiralBeta

Kladionica u Bosni i Hercegovini je sve više. Rijetke su osobe u našoj zemlji koje se nisu okušale u igrama na sreću i igranju sportske kladionice, a sve češće se klade i pripadnice ženskog spola. U našoj zemlji je sa radom počeo novi lanac kladionica pod nazivom AdmiralBet.

Podsjetimo, Admiral je vodeći evropski brend u oblasti zabave, koji postavlja trendove na polju igara na sreću. Na tržištu Bosne i Hercegovine su zvanično prisutni od marta 2009. godine. Od sad AdmiralBet ONLINE i sa 21-om poslovnocom širom Republike Srpske.

Posljednje u nizu poslovnica otvorene su u Istočnom Sarajevu, od kojeg je glavno otvaranje bilo  na adresi dr. Miodraga Lazića 2. Uz šarmantne hostese svi posjetioci su dobili prigodne poklone.

– Kroz ovaj projekat je zaposleno 200 mladih, koji će biti ključni faktor za visoki nivo usluge. Naglasila bih da je visoki nivo usluge imperativ AdmiralBet poslovanja. Potpuno novi doživljaj klađenja i zabave u svim novootvorenim poslovnicama omogućuje kladioničarima i do sada neviđeni ambijent na našim prostorima – kaže Vanja Hoptijan, marketing menadžer Admirala i AdmiralBeta.

Vanja Hoptijan, marketing menadžer Admirala i AdmiralBeta

Opening jackpot u Istočnom Sarajevu iznosio je 777 KM, a na otvaranju su bile poznate ličnosti iz Istočnog Sarajeva i Sarajeva. Poznati sportisti, pjevači, biznismeni i umjetnici zadovoljni su napustili poslovnicu AdmiralBeta i sigurno da će se ponovo vratiti. Naravno, sportsku kladionicu igrat će i putem zvanične web stranice Admiralbet.ba.

– U AdmiralBetu sve je besprijekorno. Ovo je nešto potpuno novo. Uz vrhunski ambijent, posebna pažnja se vodila o ventilaciji i drugim bitnim stvarima za nas redovne igrače koji sate provodimo u poslovnicama – rekao je jedan od igrača u Istočnom Sarajevu.

Nova sfera zabave na velika vrata stigla je i u Banjaluku, Prijedor, Bijeljinu, Modriču, Zvornik, Laktaše, Nevesinje, Ugljevik, Bratunac…

U toku je i nagradna igra u svim AdmiralBet poslovnicama, koja traje od 1. novembra do 30. decembra i prati Svjetsko prvenstvo u fudbalu, a glavna nagrada je BMW 4 Gran Coupe.

– Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je registrovati se, a više informacija je dostupno na zvaničnoj web stranici Admiralbet.ba, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Dakle, najsretniji igrač AdmiralBeta Novu godinu će dočekati sa fenomenalnim automobilom u svojoj garaži, što nam pričinjava posebno zadovoljstvo da nekome na ovaj način poželimo srećnu i uspješnu predstojeću godinu poručila je Hoptijan.