Aldina Bajić ima hit, jedna od najtraženijih bh. pjevačica narodne muzike objavila spot za pjesmu “Neka”

Odlična Aldina Bajić publiku je obradovala novom pjesmom “Neka”.

“Neka, nek se utopi u mome bolu… Neka, kao led u čaši na mom stolu… Neka, ne treba mi pola čovjeka”, pjeva u novoj pjesmi jedna od najtraženijih bh. pjevačica narodne muzike.

Tim koji stoji iza Aldine je WS Music, bosansko-balkanska produkcija sa sjedištem u Austriji, a na čijem čelu je iskusni muzičar Kenan Fejzić Ćina.

Fejzić je bio zadužen za muziku, snimanje i produciranje pjesme “Neka”, koju je napisala Mensura Bajraktarević.

– Imala sam ponude brojnih produkcija iz regiona, ali sam nastavila uspješnu saradnju sa WS Music. To je firma sa vrhunskim profesionalcima koja nudi kompletan paket usluga i saradnika sa dugogodišnjim iskustvom i imaju odličan rejting na muzičkoj sceni na Balkanu. Prve reakcije publike i  kolega pokazuju da sam napravila pravi izbor – kaže Aldina Bajić.

Za snimanje spota bila je zadužena provjerena ekipa iz “Invenio Filmsa” na čelu sa Daliborom Mrdićem.

Videozapis je sniman u Varešu u jednoj vili, a u njemu se, pored Aldine i manekenki, pojavljuje i Aldinin suprug Adis Cigura, koji je njen menadžer i vođa benda.

– Planovi su da zajedno radimo čitav album i to lagano pripremamo. Tu će se naći još drugih tekstopisaca i odličnih muzičara solista, a WS Music i dalje ostaje produkcija koja u dogovoru sa Adisom i, naravno, Aldinom vodi posao – kaže vlasnik WS Music Kenan Fejzić Ćina.