CPE radionica: Javni nastupi, odnosi s medijima i moć uvjeravanja publike 

0
147

SARAJEVO – 16. mart 2022; 9.30-16h, kongresni centar Hotel Hills

Naučite biti samouvjereni na javnim nastupima i pred kamerama, prenesite svoju poruku uvjerljivo i odvažno. Kroz ovu radionicu ćete naučiti kako biti najbolji pred samim sobom, a samim tim i pred publikom. Uz provjerene NLP tehnike koje primjenjuju najuspješniji saznat ćete kako da promijenite nekorisna uvjerenja, emocije i fokus i da u potpunosti ovladate javnim nastupom kao vašom prilikom za ostvarenje poslovnih i ličnih ciljeva.

Radionica uključuje profesionalnog snimatelja i stvarnu simulaciju intervjua, tako da svi učesnici na početku radionice rade ulazni intervju, a na kraju radionice izlazni intervju kako bi vidjeli svoje napredovanje, a učesnici dobijaju snimke.

Radionica je namijenjena: direktorima, brend menadžerima, kandidatima za izbore, političarima, PR-menadžerima, glasnogovornicima, prezentatorima, promoterima, osobama koje u okviru svog posla imaju obavezu javnog nastupanja (posebno pred TV kamerama), bilo da je u pitanju nastup u medijima, obraćanje većem broju ljudi, prezentacija, predavanje ili predstavljajnje ideja/proizvoda, kao i za sve osobe koje žele unaprijediti svoje znanje iz oblasti javnog nastupa.

Radionicu vodi vrhunski ekspert sa odnose s javnošću, certificirani trener javnih nastupa Marina Bakić, koji svoja dokazana iskustva u preko 20 godina rada stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi.

Saznat ćete kako najefikasnije definisati ciljeve, samosvjesno upravljati nastupom, efikasnije komunicirati sa medijima, izbjeći novinarske klopke, naučiti najbolje mentalne metode nastupa i uvjeravanja, inspirirati publiku te izgraditi povjerenje i kredibilitet.

Radionica vas priprema za javni nastup i prezentacije, uključujući i elektronske medije, kao i izradu vlastitih izjava, izlaganja i modela komunikacije, praktično primjenjivih u stvarnim situacijama.

Po završetku radionice učesnici dobijaju CPE certifikat o učešću.

Saznajte više na linku.