Deloitte nudi prilike za usavršavanje i početak karijere: IT ServiceNow Bootcamp, Audit Analyst, Salesforce Lab Students

Prilike za razvoj karijere

Deloitte BiH ove godine nudi brojne prilike ambicioznim studentima zadnjih godina bachelor i/ili master studija i diplomantima spremnima da izgrade svoju karijeru u multinacionalnoj kompaniji na različitim pozicijama koristeći se znanjima iz različitih oblasti, poput: tehnologije, ekonomije, osnove web programiranja, baza podataka i matematike. Sve u nastavku navedene prilike su odlične ponude za početak karijere, bez neophodnog prethodnog radnog iskustva.

Deloitte BiH je već četvrtu uzastopnu godinu proglašen Najpoželjnijim poslodavcem u sektoru računovodstva i revizije od strane MojPosao.ba, a ove godine želi proširiti kapacitete i pružiti prilike za profesionalni razvoj i usavršavanje, od kojih čak pet njih ne zahtijeva prethodno radno iskustvo kao neophodno.

IT ServiceNow Bootcamp

IT ServiceNow Bootcamp je sjajna prilika za studente sa i bez iskustva da steknu praktična znanja o tome kako se tehnologija može koristiti za vođenje poslovanja te kako implementirati tehnološke projekte u praksi. Tokom online radionica, studenti imaju priliku učiti o izazovima sa kojima se suočavaju IT ServiceNow developeri u svakoj fazi razvoja i kako se možete nositi s njima. Obuka je besplatna za polaznike i pokriva i pitanja iz oblasti arhitekture, poslovnih procesa, analize, integracije, upravljanja podacima, kao i brojnim drugim, a nakon uspješnog završetka obuke oni najbolji imaju priliku za radni odnos.

Bootcamp je idealna prilika za studente i diplomce koji su spremni za prvo profesionalno radno iskustvo nakon završne godine bachelor i/ili master studija.

Konkurs za prijave je otvoren do 5. juna 2022. godine, a detalji i prijava su dostupni na linku: https://ba.career.deloittece.com/job-posting/5547/IT-ServiceNow-Bootcamp-(f-m)

Audit Analyst, IT Audit Analyst i Audit Analyst – Audit Delivery Center

U sektoru revizije su otvorene prilike za zaposlenje na čak 3 pozicije. Ako ste ambiciozni, željni učenja i privlači vas ideja da analizirate i revidirate najveće lokalne i/ili internacionalne klijente, neka od ovih prilika je sigurno za vas.

Na sljedećim linkovima možete saznati kako se ove slične pozicije razlikuju, koje prilike imate u obje, koje vještine su vam potrebne, te vrlo lako aplicirati do 30. juna 2022. godine.

Audit Analyst: https://ba.career.deloittece.com/job-posting/5544/Audit-Analyst-(f%2Fm)—Sarajevo-%26-Banja-Luka-office

Audit Analyst – Audit Delivery Center: https://ba.career.deloittece.com/job-posting/5545/Audit-Analyst—Audit-Delivery-Center-(f%2Fm)—Sarajevo-office

IT Audit Analyst: https://ba.career.deloittece.com/job-posting/5212/IT-Audit-Analyst-(f%2Fm)

Salesforce Lab

Salesforce Lab je program obuke u oblasti IT konsaltinga koji će učesnicima pružiti priliku da od najboljih Salesforce konsultanata iz Deloittea uče o tehnologiji i konsultantskim projektima. Ovo je praktična obuka, besplatna za učesnike, u kojoj učesnici rade na poslovnom slučaju koristeći vrhunsku tehnologiju. Svaki modul ima veliko finale kada učesnici prezentiraju svoje vlastito rješenje, što bi ih moglo dovesti do stalne ponude za posao u Deloitteu kao Salesforce konsultant/programer.

Za Salesforce Lab možete pronaći više detalja i prijavu na linku: https://ba.career.deloittece.com/job-posting/5498/Salesforce-Lab-Students-%E2%80%93-developers’-path-(f%2Fm)

Sve oglase za posao možete pronaći na stranici karijera na Deloitte BiH web stranici: https://ba.career.deloittece.com/home