Dukat Brzo & Fino kiselo vrhnje i Mileram uskoro stižu na naše tržište u novom dizajnu

Nakon što je na tržište BiH nedavno lansirano kiselo vrhnje od 12% mliječne masti u pakovanju od 400 grama, kao i kiselo vrhnje od 25% mliječne masti u pakovanju od 300 grama s novim i modernijim dizajnom, kompanija Lactalis BH najavljuje skoro lansiranje i ostalih visokokvalitetnih proizvoda iz svog asortimana Brzo & Fino, također u novom dizajnu.

Kiselo vrhnje, zahvaljujući finom, blago kiselom okusu i svilenkastoj teksturi, nezaobilazan je dodatak jelima, dok Mileram svakom jelu daje bogatu i jedinstvenu aromu i okus.

Novi dizajn pakovanja domaćeg kiselog vrhnja, kao i Milerama, nastavak je aktivnosti koje kompanija Lactalis BH provodi na brendu Dukat. Razvoj novog i osvježenog dizajna rezultat je kontinuiranog uvođenja noviteta na tržište Bosne i Hercegovine, a sve u cilju kako bismo našim kupcima dali odgovore na njihove želje i potrebe. Dizajn je novi, moderniji, ali je proizvod upravo onakav kakvim ga kupci vole i na čiji su okus navikli “, poručio je Dino Bajrić, direktor marketinga kompanije Lactalis BH.

Tako će na našem tržištu, u novom i inovativnom dizajnu, uskoro biti dostupni dobro poznati proizvodi iz Dukatove porodice poput Milerama od 30% mliječne masti, kao i kiselo vrhnje od 25% mliječne masti.

Više od 2.000 farmera i zadruga svakodnevno isporučuje mlijeko u mljekaru Inmer Gradačac, centralno mjesto mliječne proizvodnje grupacije Lactalis BH i mjesto gdje nastaju proizvodi pod kapom robnih marki Dukat i Domaće blago. Lactalis BH poznat je i po brandovima Président, Galbani, Alpsko mleko, Sirela, Parmalat i Lactel, koje distribuira na tržište Bosne i Hercegovine.

Više informacija o svim proizvodima iz Dukatove porodice, kao i ostalim robnim markama kompanije Lactalis BH možete pronaći na https://lactalisbh.ba/

Lactalis Group danas je globalni lider u mliječnoj industriji, prisutan u svim kategorijama ovog biznisa na tržištu. Lactalis grupa zapošljava 80.000 zaposlenika u 94 zemlje. Robne marke Lactalis Group danas se prodaju u više od 160 zemalja širom svijeta, od kojih su najpoznatije robne marke Président, Galbani, Parmalat, Lactel, Dukat, Société, Seriously Strong, Salakis, Food Master, Lauki, Mama Luise. Kompanija Lactalis BH kao dio Lactalis Group danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda.