Dženan Lončarević u Sarajevu: Jedva čekam 13. maj, publika će na poseban način biti uključena u koncert u Skenderiji

Više od dvije decenije postoji tajna veza između Sarajeva i Dženana Lončarevića. Potvrda toga je činjenica da su njegovi nastupi u klubovima u glavnom gradu BiH sedmicama unaprijed rasprodani, kao i puna Skenderija na velikom koncertu u maju 2012. godine.

Novo druženje u prijestonici Bosne i Hercegovine zakazano je za 13. maj, a zbog ovog odličnog muzičkog događaja doći će ljubitelji pjesama Dženana Lončarevića iz cijele zemlje. Karte za veliki koncert u Skenderiji mogu se kupiti putem platforme kupikartu.ba, kao i na platou Skenderije i na biletarnici BKC-a. Karte za parter koštaju 15 KM, za tribine 20 KM i VIP backstage 50 KM.

– S nestrpljenjem čekam 13. maj. Neka se ponovi 2012. godina i ja ću biti sretan. Radujem se koncertu u Skenderiji koji će za mene biti posebno emotivan. Od 2012. godine desilo se dosta novih pjesama i muzike. U Sarajevu sam išao u muzičku školu, tu imam dosta rodbine i prijatelja. Tu je moj menadžer Ervin Salihbegović – kaže Dženan Lončarević kojeg su Sarajlije jučer i danas zaustavljale na svakom koraku i tražile da se slikaju za uspomenu ili da dobiju autogram.

Dženan Lončarević jedan je od najvoljenijih i najcjenjenijih muških vokala u našoj regiji. Svoju karijeru gradi bez ijedne mrlje i skandala.

– Volim da govorim svojim pjesmama i muzikom. To moja publika najbolje zna i zato će oni na poseban način biti uključeni u sarajevski koncert. Zajedno ćemo napraviti noć za pamćenje – kaže na kraju zagonetni Lončarević.