Fondacija Impakt: Besplatni e-learning kurs Upravljanja projektnim ciklusom

Upravljanje projektnim ciklusom je vještina koja je sve traženija, a ako ste početnik u ovom polju e-learning kurs će vam pomoći da steknete osnovna znanja.

Fondacija Impak je uspostavila saradnju sa Bold.ba programom, kojeg finansira Ambasada SAD-a u BiH, a koji ima za cilj jačanje mladih bh lidera. U okviru ove saradnje, razvijena je platforma za e-learning kurs iz oblasti Upravljanja projektnim ciklusom.  Kreiranjem ove jedinstvene platforme Investicijska fondacija Impakt napravila je veliki  iskorak u izgradnji kapaciteta u oblasti PCM-a za bh. mlade lidere, koja im omogućava  kontinuiranu izgradnju i podršku u kreiranju njihovog ekonomskog razvoja, ali i cjelokupnih razvojnih prijedloga projekata i inicijativa. 

Iz Fondacije Imapk naglašavaju da su ponosni jer su razvili jedinstven e-learning kurs o upravljanju projektima koji je dostupan na linku: https://pcm.impakt.ba/. Kurs je prilagođen individualnom i samousmjerenom učenju, gdje učesnici imaju slobodu da uče kad god žele, tempom koji pojedincu najviše odgovara. Svaki modul sadrži ulazni i izlazni test, gdje se može pratiti napredak znanja i provjeriti tačnost naučenog. Osim testova, moduli sadrže savjete i bilješke.  Kroz module polaznici mogu pratiti razvoj projekta, te će kroz primjere imati priliku bolje razumjeti teorijske dijelove PCM-a. Prijave na kurs vršite putem maila [email protected] gdje ćemo vam dostaviti pristupne podatke za pohađanje kursa.