Imate poslovnu ideju? Prijavite se za EBRD Star Venture program!

Imate poslovnu ideju ili start-up i potrebna vam je podrška? Jeste li čuli za EBRD Star Venture program? Riječ je o projektu Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji identificira i potiče inovativna start-up, mala i srednja poduzeća koja imaju visok potencijal razvoja, napredovanja i širenja. Ovaj program podržava start-upove iz čak 30 zemalja svijeta, među kojima je i Bosna i Hercegovina.

Šta je cilj programa?
Cilj programa je ojačati tržište kapitala u Bosni i Hercegovini i pružiti financijsku podršku razvoju start-upa čiji je potencijal daleko veći od trenutnog stanja.

Šta EBRD Star Venture program nudi?
Program funkcionira po principu suradnje visokostručnih mentora koji čine namjensku mrežu savjetnika usmjerenih u pravcu jačanja poslovnih ciljeva, misije i ideje, poboljšanja efikasnosti i razvoja vašeg start-upa.

Također, program prepoznaje i potencijalne prepreke u razvoju vašeg start-upa, te nudi korisne savjete, alate i tehnike za poboljšanje i uklanjanje nekih od sistemskih izazova koje sprječavaju povezivanje vašeg start-upa s mrežom investitora.


Uvjeti za sudjelovanje na programu
Kako biste se pridružili EBRD Star Venture programu neophodno je da vaš start-up ima manje od 5 godina postojanja, da imate tehnologiju koja vaše poslovanje čini skalabilnim i godišnji promet ne veći 1 milijun eura.

Ako se uklapate u uvjete – požurite! Prijava za start-up kompanije sa Zapadnog Balkana je do 25. juna!

Više o programu, uvjetima i načinu prijave možete saznati OVDJE.