Konferencija „Harmonizacijom do jačih efekata poticaja”

Udruženje poslovnih žena u BiH ove godine organizuje 8. Dane poduzetništva žena koji će biti održani 26. i 27. Maja u Sarajevu. Na našu radost, ovogodišnji Dani se nakon pauze od dvije godine održavaju uživo.
Ovom tradicionalnom događaju, raduju se mnoge poduzetnice jer su svaki Dani do sada bili primjerom svega onoga za šta se zalaže Udruženje poslovnih žena u BiH: nudile su se prilike za edukacije, promocije, umrežavanje, nove saradnje i diskusije koje vode ka kreiranju poticajnog okruženja za razvoj poduzetništva žena u BiH.

Ovogodišnji dani će trajati dva dana, a prvog dana 26.05. u saradnji sa Misijom OSCE, bit će održane radionice i B2B sastanci.

Drugog dana, 27.05. održat će se konferencija “Harmonizacijom do jačih efekata poticaja” u Centru za djecu i omladinu (u ulici Kemala Kapetanovića 17) sa početkom u 10h. Na konferenciji će govoriti panelisti sa različitih nivoa vlasti, bit će postavljena mnoga pitanja i otvorena kvalitetna rasprava o poticajima, a sve sa ciljem njihove harmonizacije i adekvatnije podrške poduzetnicama.

Radujemo se ponovnom okupljanju, druženju te razmjeni iskustava. Pozivamo vas da nam se pridružite u petak i sudjelujete u konferenciji. Prijaviti se možete do srijede, 25. maja 2022. godine putem e-maila: [email protected].