Importanne centar slavi 12-ti rođendan Kids & Mamas Fashion Show

0
157

Modne revije, zabava, popusti, pokloni iznenađnja i besplatan parking samo na dane 6, 7 i 08. Maj 2022.god

Importanne centar 06.05.2022. godine obilježava svoj 12-ti rođendan za sve posjetitelje pa je tim povodom pripremljena i svečana proslava sa veoma bogatim programom u Subotu 07.05.2022.god od 15:00 h na koju ste svi pozvani.

Sve posjetitelje koji ovog vikenda obave kupovinu očekuje besplatan cjelodnevni parking a samim tim posebne ponude i popusti naših brendova: Frizerland (popust od 20% na cjelokupni asortiman), Lindex (popust 20% na cjelokupni a 50 % na odabrani asortiman, Tiffany -30% na kompletan asortiman, UPIM 10% na cjelokupni a 30% na odabrani asortiman, Blukids 10% popusta na cjelokupni a 30% na odabrani asortiman, Carpisa & Carpisa GO (osim kofera) 20% popusta na novu kolekciju, Penti BIH -20% popusta na novu kolekciju, KARE BIH 40% popusta na izložbene modele ogledala a u KS Ekskluziv svaku damu očekuje popust od 20% na sve tretmane za njegu kose.… potražite i dodatne popuste kod naših brendova jer navedene ponude traju samo 06,07 i 08.Maja stoga požurite i iskoristite najbolje za sebe.

U Subotu, 07. maja svi posjetitelji dječije modne revije i modne revije za mame brenda Ulla Popken by Nova Mas koju predvodi Alma Musliović imat će priliku da osvoje jedan od 30 poklona iznenađenja kao i priliku da na kraju ovog mjeseca osvoje poklon putovanje za 2 osobe koju dodjeljuje Turistička agencija Kosmopolit & Importanne centar Sarajevo! Nakon kraja programa svim mališanima će bit upriličen slatki sto i mini zabava na etaži -1/Suteren!

Povodom našeg 12-og rođendana ne zaboravite da posjetite i naše druge brendove i potražite posebne ponude za sebe u: VICKO BIH, Inoma concept Store-u , La donna & Alex Max Gerry Weber, Margo BIH, Hello Baby, Inn sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo ,Juice & smoothies, Uni-Expert, Univerzalno.com i Konzum Importanne – galerija okusa i CM Cosmetic Market!

Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite usluge našeg kozmetičkog salona “Selawy”, a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/Mezanin! Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran “The Place”, “Milkman House”, “Marcaffe”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Vaš Importanne centar – Centar modernog življenja!