Jubilarnih 20 godina Coloseum Club-a

0
142

Coloseum Club obilježava punih 20 godina postojanja. Proslava jubileja je već počela u augustu i trajat će do oktobra nagrađivanjem posjetilaca sa preko 40.000,00 KM, a krunisati će se sa rođendanskom zabavom u oktobru, koja će biti upotpunjena odličnim zabavnim programom, kulinarskim specijalitetima i vinima.

Pažljivo gradeći imidž, Coloseum Club je stekao status kultnog mjesta za izlazak svih generacija, nudeći zagarantovanu zabavu i vrhunski kvalitet usluge. Ugostivši preko 2000 različitih izvođača, postaje jedno od najomiljenijih koncertnih mjesta u Sarajevu. U prilog tome govori podatak da je preko 1,5 miliona gostiju posjetilo Coloseum Club od otvaranja do danas. Vizija i želje posjetilaca su, i ostat će, glavni motiv uspješnog poslovanja. Pored koncertnih zabava, umjetničkih i modnih nastupa, te promocija renomiranih domaćih i svjetskih firmi, Coloseum Club nije propuštao priliku da bude dio humanitarnih akcija, nesebično pomažući socijalno-ugrožene kategorije, kroz donacije udruženjima i javnim ustanovama.

»Kada smo počinjali prije 20 godina utemeljili smo vrijednosti koje njegujemo i danas. Naša misija je da svojim posjetiocima uvijek pružamo više i bolje, a entuzijazam sa kojim smo počeli je s godinama samo rastao. Sa svakom stepenicom više rasla je i naša volja i želja da na jednom mjestu pružimo istinski centar zabave i igre. Uvijek se trudimo da ugostimo vrhunske izvođače, da naši gosti uživaju u gastronomskim specijalitetima, da uz nagradne igre i poklone imaju nezaboravan provod. Stoga smo neizmjerno sretni što ove godine proslavljamo jubilarni 20. rođendan. Za tu priliku pripremamo brojna iznenađenja, kako bismo se zahvalili našim vjernim posjetiocima.« – izjavio je Massimo Leban, direktor Coloseum Cluba. 

S poštovanjem,

Coloseum Club,  centar zabave i igre!