Mercator i Konzum vode 20 kupaca u Dubai

U sklopu projekta „Moji brendovi, naše vrijednosti“  Mercator i Konzum će nagraditi 10 najsretnijih kupaca sedmodnevnim putovanjem za dvoje u Dubai. Radi se o velikoj nagradnoj igri „Ovog ljeta u Mercatoru ili Konzumu Moje brendove kupuj i u Dubai otputuj!“ koja će trajati u periodu od 10.juna do 31.jula, a pravo učešća imaju svi kupci Mercatora i Konzuma koji kupe bar jedan proizvod sa oznakom Moji brendovi i kod sa dna računa pošalju na SMS broj 091 212 414.  Nagradni fond osim 10 putovanja u Dubai obuhvata i po 10 vrijednih poklon kupovina u vrijednosti 100KM, 200KM i 300KM koje će sretni dobitnici realizovati u Mercator ili Konzum prodavnicama.

“Kroz dugogodišnji i već prepoznatljiv projekat „Moji brendovi, naše vrijednosti“ nastavljamo razvijati saradnju sa domaćim i regionalnim dobavljačima, te promovisati kvalitetne proizvode iz naše ponude, dostupne u više od 250 Konzum i Mercator prodajnih objekata širom BiH. Ujedno,  cilj nam je nagraditi lojalnost naših kupaca i pokloniti im vrijedne nagrade, a ovaj put odlučili smo da to bude Dubai kao jedna od vrlo atraktivnih turističkih destinacija.  Vjerujem da će ovaj projekat kao i do sada  biti  uspješan i vrlo popularan kod naših kupaca. Koristim priliku posebno se zahvaliti našim partnerima na podršci i prilici da zajedno kroz ovaj projekat ojačamo našu partnersku saradnju i donesemo nove vrijednosti na bh. tržište” – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora.

Za putovanje u Dubai dovoljno je malo sreće i kupovina jednog od proizvoda: Lasta, Meggle, Fructal Dvojni C, Sarajevski kiseljak, Sara, Radenska, Ledo, Chipsy, Poli paštete, Štrudlice Klas, Domaćica Kraš, Violeta omekšivač ili Violeta toaletni papir. Nagradna putovanja u Dubai obuhvataju sedmodnevni boravak za dvoje sa uključenim avio prevozom, taksama, transferima i vizom za UAE, a mogu se koristiti u terminima po želji dobitnika.

Više informacija o projektu dostupno je na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba