Najjača prehrambena kompanija u Hrvatskoj zapošljava, sezonski i na neodređeno

0
131

Poslovna priča Grupe Vindija primjer je poslovne izvrsnosti i već više od šezdeset godina posluje kao tržišni lider u području proizvodnje i prerade mlijeka, mliječnih proizvoda, izotoničnih i biljnih napitaka, sokova te pilećeg i purećeg mesa i prerađevina. Sa sjedištem u Varaždinu, Grupa Vindija zapošljava više od 4.200 ljudi u četiri države, a sastoji se od ukupno 12 kompanija, u sklopu koji djeluje i kompanija Koka d.d.

Sjajni bonusi i prilike za napredovanjem u Koki

Kao vodeća domaća kompanija u industriji proizvodnje i prerade peradskog mesa, Koka trenutno zapošljava više od 1.500 radnika u čiji profesionalni, ali i lični razvoj kontinuirano ulaže. Zahvaljujući sve većoj potražnji kupaca za kvalitetnim pilećim i purećim mesom, ali i uslijed daljnjeg značajnog razvoja, Koka povećava svoj tim i zapošljava veći broj ljudi. Posao u Koki prilika je za rad s najboljima dok zaposlenici imaju priliku za stalnim edukacijama i usavršavanjem, a prednost su različite pogodnosti zbog kojih je nesumnjivo dobro biti dio Koke.  

Upravo zato što su zaposlenice i zaposlenici Grupe Vindija njen najjači adut, mogu očekivati regrese, uskrsnice, božićnice te brojne druge benefite kao što su jubilarne nagrade, izleti i putovanja, dječiji darovi povodom blagdana Sv. Nikole. Početkom svake školske godine Vindija finansira kupovinu školskog pribora za djecu svojih zaposlenika, a dodatnu finansijsku podršku svojim radnicima uplaćuje i povodom blagdana Svih Svetih. Povrh toga, zaposlenici Vindije dobit će i posebnu karticu pogodnosti s popustima koji vrijede u Vindija trgovinama.

Sezonci – čekaju vas dodatne pogodnosti i stimulacije

Iskoristite priliku i prijavite se već danas. Dolaskom u Koku možete računati na tim susretljivih kolegica i kolega koje će vas upoznati sa svim aspektima posla, aktivnostima i zaduženjima. Svaki novi zaposlenik tako će dobiti svog kolegu koji će mu biti na raspolaganju za sva pitanja vezana uz posao i pomoći mu da njegov dolazak, boravak i rad u kompaniji budu što ugodniji i bezbrižniji. Osim zakonom propisanih prava, kao što su pravo na obavezno zdravstveno i penziono osiguranje, uz stimulativna i sigurna primanja očekuju vas osiguran smještaj, topli obrok jednom dnevno, kartica pogodnosti za povoljniju kupovinu u Vindija trgovinama te paket dobrodošlice s proizvodima za svako dijete u porodici. Radi se pet dana u sedmici po osam sati, a možete računati i na brojne dodatne pogodnosti kao i na propisana uvećanja satnice za rad u posebnim uvjetima.

Grupa Vindija potpisnik je programa UN Global Compact pri Ujedinjenim narodima čime se obavezala  na poštivanje svih prava djelatnika kao i etičkih načela koja podupiru odgovorno i društveno orijentirano poslovanje. Poštivanje ljudskih prava i dostojanstva radnika i nulta tolerancija na diskriminaciju po bilo kojoj osnovi, su pored ulaganja u razvoj i kontinuiranu edukaciju zaposlenika ključan element rada Grupe Vindija i jedan od načina stvaranja boljeg poslovnog okruženja. Grupa Vindija ponosno ističe činjenicu da gotovo polovina svih zaposlenih u Koki čine žene te da je Koka radno okruženje u kojem se sve njene zaposlenice i zaposlenici mogu osjećati ugodno i sigurno.

Sve detalje prijave i prednosti rada u Grupi Vindija provjerite na hzz.hr ili pošaljite pismeni upit na [email protected]

Koka vas čeka!