Naše poznato TV lice uradilo pjesmu za crnogorskog pjevača

128

Mladi pop-folk pjevač iz Crne Gore, Janko Ristanović pred novogodišnje praznike svoju publiku obradovao je novom pjesmom “Zbogom društvo i kafane” koju prati i interesantan video – spot.

Janko je pjevač koji je svoj talenat pokazao prije par godina u muzičkom šouu “Pinkove zvezde”, gdje je zauzeo treće mjesto.

Ovo je njegov drugi singl, nakon pjesme “Da su suze sjaj”, objavljene prije 5 godina.

Kada je odabir pjesme u pitanju, ovog puta Janko se odlučio za saradnju sa autorima Igorom Miličevićem i Daliborom Mrdićem, dok je za aranžman bio zadužen Senad Drešević.

– Kada sam prvi put čuo pjesmu “Zbogom društvo i kafane” znao sam da je moja! Sa autorima pjesme sam se brzo dogovorio da je snimim, međutim, onda je došla pandemija, sve se usporilo, tako da tek ovih dana pjesma je ugledala svjetlo dana. No, mislim da za prave stvari nikada nije kasno – kaže Janko.

Spot je sniman u Jankovim rodnim Pljevljima, a ispred kamere su se našli brojni pjevačevi prijatelji i saradnici, sa kojima nastupa širom regiona. Cilj ekipe iza i ispred kamere bio je dočarati atmosferu momačke večeri, o čemu govori tekst pjesme “Zbogom društvo i kafane”.

– Željeli smo na ekran prenijeti autentičnu atmosferu, kakva vlada na momačkim večerima, koje istini za volju, veoma često sviramo. Vjerujem da će i ova pjesma postati nezaobilazna na repertoaru ovih zabava – dodaje mladi pjevač.

Osim po pjesmama koje je izvodio na muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde, ovaj vrsni pjevač i klavijaturista je poznat i po coverima, prije svega duetima sa kolegama Aleksandrom Ristanović i Milošem Brkićem, koje na platformi Youtube broje po nekoliko stotina hiljada pregleda. No, vjeruje da će pjesma “Zbogom društvo i kafane” nadmašiti taj uspjeh i postati slušana i tražena širom regiona.