Novi HELL Summer Cool duo – jer ljeto nije potpuno bez primamljivih HELL ukusa

0
65

Ljetni HELL ukusi su uvijek veličanstveni pratioci tokom ljetnih vrućina, pa se iz tog razloga HELL vratio sa dva nova limitirana izdanja Summer Cool ukusa s posebnim morskim izgledom pakovanja! Ove godine uzbuđenje je još veće jer novo ograničeno izdanje oduzima dah i osvojit će vas već prvim gutljajem. Kombinacija kiselog ukusa grejpa i egzotičnog ukusa guanabana-manga omogućava vam da uživate u ljetu u svim raznolikostima njegovih ukusa!

GROOVY GRAPEFRUIT

I vi možete početi ovu avanturu s novim ograničenim izdanjem HELL SUMMER COOL Groovy Grejpfruit energetskim napitkom – samo nabacite cool outfit, stavite napitak u led i uživajte u trenutku! Naš neodoljivi energetski napitak s ukusom citrusa i grejpfruta ima pakovanje sa motivima  plaže, tako da se odmah možete opustiti i prepustiti ljetnom iskušenju.

CHILLIN’ GUANABANA-MANGO

Upijajte ljeto uz novo ograničeno izdanje HELL SUMMER COOL Chillin’ Guanabana energetskog napitka i otplutajte na talasu egzotičnog ukusa! Dizajnirali smo naš novi energetski napitak s ukusom guanabana-manga s neodoljivim laganim stilom plaže – inspirisanim azurno plavim morem i pješčanim obalama.

Pred vama su dva nova ograničena izdanja, ali s HELL-om neke stvari su uvijek iste i zato članovi ljetnog dua dolaze sa 5 vitamina, 32 mg/100 ml kofeina, bez konzervansa, te u aluminijumskoj ambalaži koja se može beskonačno reciklirati! Novi Summer Cool ukusi će donijeti osvježenje tokom toplih dana, bilo da ste u gradu zatrpani poslom ili ležite u hladu palme na moru. Uz Summer Cools moći ćete istinski doživjeti ljeto i uživati ​​u svježini i voćnom ukusu.

Uđite u ritam ljeta uz HELL SUMMER COOL Groovy Grejpfrut ili odaberite HELL SUMMER COOL Chillin’ Guanabana i surfajte na najboljim valovima s ovim egzotičnim ukusima.

Začinite najtopliju sezonu primamljivim Summer Cool ukusima!