Priroda i društvo: Novi kviz znanja Addiko Bank Sarajevo

0
143

„Priroda i društvo“ – novi kviz znanja Addiko Bank Sarajevo. Zabavite se, testirajte svoje znanje i osvojite vrijedne nagrade

Addiko Bank Sarajevo, pokrenula je novi kviz znanja za sve one koji žele provjeriti svoje znanje iz različitih oblasti, relaksirati se ali i naučiti nešto novo. Učešćem u kvizu znanja „Priroda i društvo“ moguće je osvojiti jednu od 6 vrijednih nagrada – poklon bonove u vrijednosti od 800, 600, 400, 300, 200 i 100 KM, a koji se mogu iskoristiti za kupovinu roba i usluga na stranici ekupi.ba.

„Novi Addiko kviz znanja „Priroda i društvo” traje sve do 21.03.2022. godine a šest pobjednika kviza – dobitnici koji budu ostvarili najkraće vrijeme odgovora na postavljena pitanja, očekuju vrijedne nagrade, ukupnog fonda od 2.400 KM“, izjavila je Amra Babić, marketing menadžer Addiko Bank Sarajevo i dodala da svi učesnici mogu povećati svoje šanse igrajući do pet puta, na način da podijele post Addiko kviza znanja na svom Facebook nalogu, te za svakog dodatnog prijatelja, koji odigra kviz znanja klikom na link posta, dobijaju još jednu priliku da odigraju kviz znanja i postignu još bolji rezultat.

Pokažite svoje znanje i odigrajte kviz na linku, za samo nekoliko minuta, zabavite se i osvojite jednu od šest vrijednih nagrada.