“Run 2 The Sun” prolazi kroz BiH: Bogataši iz Skandinavije oduševili luksuznim automobilima, odmorili u poznatom restoranu

Sixty8 Adventure dva puta godišnje okuplja strastvene vozače i zaljubljenike u automobile na proputovanju kroz skandinavske zemlje, a potom i kroz Evropu. U okviru drugog proputovanja pod nazivom „Run 2 The Sun“ grupa entuzijasta i vlasnika super i klasik automobila posjetila je i BiH, a njihova stanica za upoznavanje sa i uživanje u najukusnijoj lokalnoj hrani bio je renomirani restoran Toplik u Istočnom Sarajevu.

Više od 30 super automobila, učesnika Sixty8 Adventure, pretežno iz skandinavskih zemalja, na putu od Bugarske do Italije ugostila je porodica Jovančić, inače vlasnici restorana. Učesnici proputovanja, uglavnom superbogati i poznati entuzijasti i zaljubljenici u vožnju i prirodu uživali su u prelijepim krajolicima naše zemlje i najljepšem dining iskustvu u jedinstvenom resortu u srcu prirode – Toplik Village Resortu.

– Toplik je dokazao da je i dalje nezaobilazna stanica za sve turiste koji prolaze kroz grad Sarajevo i sve one koji dolaze i na duži boravak. Tradicija i predan rad porodice Jovančić iznova dokazuje da su broj jedan kada je u pitanju doček najbitnih zvanica u našem gradu. Naš Toplik Village Resort ima 25 smještajnih jedinica. Restoran Toplik je oaza hedonizma i uživanja na svega nekoliko minuta vožnje od Ski centara, aerodroma i centra Sarajeva – poručili su iz restorana Toplik.

Učesnici „Run 2 The Sun“ imali su priliku da probaju neke od najukusnijih delicija po kojima je Toplik prepoznatljiv i zbog kojih se gosti iz cijelog svijeta uvijek rado vraćaju u njega – carpaccio od crvene pastrmke, tartar od pastrmke i tartar biftek, ovčiji sir iz mijeha, poparu od domaćeg hljeba sa dimljenom pastrmkom, tartufima i ovčijim sirom iz mijeha, tapenade od riječne pastrmke i šarana, a putovanje nastavljaju zadovoljni sa prelijepim uspomenama, te uz obećanje da će se ponovo vratiti u Toplik.

Avanture učesnika proputovanja „Run 2 The Sun“ možete pratiti putem Instagrama –

https://instagram.com/sixty8adventure?igshid=YmMyMTA2M2Y