SkyShowtime proslavlja startanje u Bosni i Hercegovini uz ponudu “Upola cijene zauvijek”

0
162

Danas starta potpuno novi vrhunski streaming servis u Bosni i Hercegovini. 

Samo tokom ograničenog vremenskog perioda, svi novi korisnici usluga koji se pretplate putem skyshowtime.comće ostvariti 50% popusta na standardnu mjesečnu cijenu pretplate – za čitav život 

SkyShowtime, streaming servis vrhunskog kvaliteta, će današnje startanje u Bosni i Hercegovini proslaviti s ponudom „Upola cijene zauvijek“ za sve nove pretplatnike.  

Samo tokom ograničenog vremenskog perioda, svi novi korisnici usluga koji se pretplate putem skyshowtime.com će ostvariti 50% popusta na standardnu mjesečnu cijenu pretplate – za čitav život.  

U Bosni i Hercegovini to znači da će pretplatnici koji iskoriste ovu ponudu plaćati samo 2,99 eura mjesečno – umjesto 5,99 eura – za sadržaj svjetske klase, uključujući premijere holivudskih filmova i ekskluzivne nove serije iz najvećih svjetskih filmskih studija, a sve se to prikazuje na jednom mjestu.  

Generalni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan kaže: „SkyShowtime nudi vrhunski sadržaj po nevjerovatnim cijenama, pružajući našim korisnicima jednu od najboljih vrijednosti u svijetu zabave i razonode. Kao sjajan streaming servis u Evropi koji je u dolasku, ushićeni smo što donosimo još veću vrijednost korisnicima u Bosni i Hercegovini, uz posebnu vremenski ograničenu ponudu, ‘Upola cijene zauvijek’.“​ 

Odmah od starta, lokalni korisnici će imati pristup raznovrsnom izboru serija i filmova, uključujući: „1883.“, „1923.“, „Porodični prijatelj“, „Hitna pomoć“, „Američki žigolo“, „Blok 181“, „Halo“, „Zakon i red“ sezona 21, „Neka uđe onaj pravi“, „Gradonačelnik Kingstowna“, „Ti si taj“, „Na putu do zvijezda: Bumper u Berlinu“, „Pjevajte s nama 2“, „Zvjezdane staze: Novi svjetovi“, „Super Pumped: Nitka za Uber“, „ Poziv“, „Index straha“, „Prva dama“, „Ponoćno sunce“, „Kukavice iz Midwicha“, „Sjevernjak“, „Ponuda“, „Pobuna“, „Kralj Tulse“, „Vampirska akademija“ „Yellowstone“.  

Sjajne nove serije koje na SkyShowtime stižu tokom narednih mjeseci uključuju neke od najočekivanijih: „Smiješna žena“, „Ripley“„Zečja rupa“„Three Women“ i „Grad zla“.  

Uz to, SkyShowtime je postao dom najnovijih blockbuster filmova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures, koji će na servisu biti dostupni odmah nakon premijernog prikazivanja u kino dvoranama i izdanja za kućnu zabavu. Novi filmovi koji stižu na SkyShowtime uključuju: „Top Gun: Maverick“„Jurski svijet: Carstvo“„Minionsi: Gruov početak“„Čoši momci“ i „Crni telefon“. Ostali blockbusteri koji će biti dostupni na servisu uključuju „Iskupljenje“„Dauntonska opatija: Nova epoha“ i „Belfast“.  

SkyShowtime prikazuje najnovije serije s ekskluzivnim scenarijima, sadržaj za djecu i porodicu, te veliki izbor kultnih naslova iz filmoteke studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock. 

Ponuda SkyShowtimea „Upola cijene zauvijek“ je dostupna samo tokom ograničenog vremenskog perioda i na nju se primjenjuju Uslovi i odredbe – https://www.skyshowtime.com/ba/terms/offers.

Za više detalja, molimo posjetite:  

Web: www.skyshowtime.com   

Redakcija: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime  

Twitter: https://twitter.com/SkyShowtime

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=-v5u1RhCgcA

O SkyShowtimeu 

SkyShowtime je novi streaming servis trenutno dostupan u Danskoj, Finskoj, Norveškoj, Švedskoj, Holandiji, Portugalu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, na Kosovu, u Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. SkyShowtime će se proširiti i u Španiji, Andori, te Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE-u) tokom narednih mjeseci i u prvom tromjesečju 2023. godine.  

SkyShowtime donosi najizvrsniju zabavu i razonodu, filmove, te originalne serije od kultnih imena kao što su Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock. 

SkyShowtime će biti dostupan na više od 20 evropskih tržišta, pokrivajući 90 miliona domova. U dogledno vrijeme će biti na ponudi u Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj Republici, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj,  u Mađarskoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Sjevernoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španiji i Švedskoj.