Trik Francuskinja za povećavanje usana

119

Ne morate se služiti drastičnim potezima da biste imali punije usne. Francuskinje znaju kako se poslužiti ružem i olovkom za usne kako bi kreirali ovaj efekt po uzoru na ikonu ljepote Brigitte Bardot.

Svevremenska ljepotica Brigitte Bardot

Francuska glumica Brigitte Bardot svevremenska je ljepotica koja je ostala upamćena po prekrasnoj plavoj kosi, mačkastom pogledu i putenim usnama nježne ružičaste boje. Upravo su njezine usne bile inspiracija mnogim Francuskinjama da razviju suptilan trik za povećavanje usana.

1. Uvijek pazite da olovka za usne odgovara prirodnoj boji vaših usnica, odnosno boji ruža koji planirate nanijeti kako bi postigli prirodan izgled usana.

2. Nanesite olovku za usne iz vanjskog kuta prema unutrašnjosti malo iznad ruba usnica kako bi vizualno povećali njihov volumen.

3. Francuskinje su poznate po svojem decentnom stilu i suptilnoj šminki. Nemojte pretjerivati s iscrtavanjem lukova usana, jer nećete biti zadovoljni konačni rezultatom.

Ipak, imajte na umu da većina ima asimetrična usta, pa je ‘poravnavanje’ i više nego dozvoljeno.

4. Ispunite rubove usta ružem za usne uz pomoć četkice. Ako imate problema s crtanjem ravnih linija, nasmijte se. Osmijeh će stegnuti vaše usne i naglasiti linije usnica, te vam tako olakšati posao.