U okviru partnerstva sa Xbox-om, uživajte u specijalnoj seriji OREO keksa i osvojite sjajne nagrade

POKRENITE RAZIGRANOST UZ OREO I XBOX

Vrijeme je da pokrenemo razigranost uz dugo očekivanu saradnju brendova OREO i Xbox. Keks broj jedan na svijetu* OREO i međunarodno poznata konzola Xbox imaju misiju da okupe svoje ljubitelje kroz jedinstven spoj uživanja u okusu omiljenog keksa i igranja popularnih igrica sa porodicom ili prijateljima.

U čast ovog partnerstva, izgled legendardnog crno-bijelog OREO keksa će biti izmijenjen kao omaž Xbox kontroleru, u vidu specijalne serije sa šest različito utisnutih reljefa. Ova limitirana serija OREO Xbox keksa dostupna je u dva formata pakovanja: 66 g i 176 g na policama širom BiH od januara 2023. godine, sve dok traju zalihe.

Tu zabava ne prestaje! Kupovinom bilo kojeg pakovanja OREO keksa (uključujući i standardna pakovanja) i registrovanjem računa na sajtu www.oreo.eu, potrošači u periodu od 1. do 31. marta 2023. godine dobijaju mogućnost da osvoje neku od nevjerovatnih nagrada. Nagrade za potrošače u Bosni i Hercegovini su: Dva VIP putovanja za dvije osobe uz nezaboravno trkačko iskustvo u Barceloni, četiri Domod vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 2.300 KM i 30 Steam vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 58 KM.

Pored toga, skeniranjem 4  OREO Xbox keksa i kreiranjem dobitne kombinacije koja se može unijeti na sajt www.oreo.eu, ljubitelji mogu otkriti ekskluzivan sadržaj na temu OREO keksa u nekoj od tri najpopularnije Xbox igre, uključujući OREO „Parade Ground“ Armour Coating u igri Halo Infinite, OREO „Valiant Corsair“ Sail Set u igri Sea of Thieves i OREO Edition „2009. Pagani Zonda Cinque Roadster“ u igri Forza Horizon 5.

“OREO brend nastavlja da oduševljava svoje ljubitelje poznatim partnerstvima. Izuzetno nam je drago što će, zahvaljujući partnerstvu sa Xbox-om, ljubitelji oba brenda moći dodatno uživati i pokrenuti svoju razigranost“izjavila je Chiara Missio, direktorica marketinga za brend OREO za Evropu. OREO je i u prethodnim godinama u Evropi imao ograničene serije keksa, u okviru saradnje ostvarene sa megazvijezdom Lady Gagom 2021. i filmom Batman 2022. godine.

Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u „OREO Xbox“ kampanji tokom marta za više informacija mogu posjetiti sajt www.oreo.eu ili OREO profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

*Izvor: Euromonitor International Limited, Izdanje o pakovanoj hrani za 2023. godinu: Keks na osnovu definicije kategorije slatkih biskvita Euromonitora, procenat učešća brenda, vrijednost maloprodaje, maloprodajne cijene, podaci za 2022. godinu.

O kompaniji  Mondelēz International 

Mondelēz International, Inc. (Nasdaq: MDLZ) ohrabruje potrošače da pravilno konzumiraju užinu u više od 150 zemalja širom svijeta. Sa neto prihodom od oko 29 milijardi dolara u 2021. godini, kompanija predvodi budućnost snackinga uz čuvene globalne i lokalne brendove kao što su Oreo, belVita i LU keks; čokolade Cadburi Dairi Milk, Milka i Toblerone; Sour Patch Kids bombone i Clif Bar. Mondelēz International je ponosan član Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 i Dow Jones indeksa održivosti. Posjetite www.mondelezinternational.com ili pratite kompaniju na Twitteru na adresi www.twitter.com/MDLZ.

O keksu OREO

OREO je svjetski keks broj jedan u kojem uživaju porodice i prijatelji u preko 100 zemalja širom svijeta. OREO je najprodavaniji keks u XXI vijeku sa globalnim godišnjim prihodom od blizu 2,9 milijardi dolara. OREO ritual „ZAVRTI, LIZNI, POTOPI “ je postao originalan način uživanja u ovom legendardnom keksu u cijelom svijetu. OREO ima Facebook zajednicu sa više od 40 miliona ljubitelja OREO keksa širom planete, iz više od 200 zemalja i na desetine različitih jezika. OREO je među prvih pet brend stranica na Facebooku na svijetu. OREO je 6. marta 2022. proslavio 110. rođendan. Za više informacija posjetite www.oreo.uk.

O kompaniji MICROSOFT

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) omogućava digitalnu transformaciju za eru inteligentnih cloud i edge rješenja. Njegova misija je da osnaži svakog pojedinca i organizaciju na planeti da ostvari više.