U saradnji s portalom boljiposao.com donosimo vam aktuelne i atraktivne vijesti s tržišta rada

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA – boljiposao.com

Tražiš posao? Pronađi bolji posao baš za sebe! Prijavite se na portalu boljiposao.com i sretno!

Komel d.o.o. zapošljava na poziciji Online sales and social media administrator (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje stalno zaposlenje, kontinuirano usavršavanje i edukacije, mogućnost napredovanja, radu u ugodnom i profesionalnom okruženju s mladim stručnjacima te jasno definisano radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 18.10.2023.

LRC Inženjering d.o.o. zapošljava na poziciji Agent u call centru (m/ž) u Sarajevu. Ako imaš srednju stručnu spremu, dobru organizovanost i iskustvom na sličnim ili istim poslovima, prijavite se do 31.10.2023. Poslodavac osigurava ugodnu radnu atmosferu te poticajan i profesionalan tim. Prijavite se putem linka.

General Engineering d.o.o. zapošljava na poziciji Lični Asistent/ica – Personal Assistant (m/ž) u  Sarajevu. Poslodavac omogućuje ugodnu radnu okolinu, priliku za stručno usavršavanje, edukacije u BiH i inostranstvu, profesionalno napredovanje te kontinuiranu podršku i poticaj u ličnom razvoju.
Prijavite se putem linka do 20.10.2023.

Leben Transport d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač hladnjače (m/ž) u Sloveniji. Poslodavac osigurava  ugodno radno okruženje, stimulacije na radnu uspješnost te ugovor o radu na određeno s mogućnošću produženja na neodređeno. Prijavite se putem linka do 22.10.2023.

Dekra Arbeit BH d.o.o. zapošljava na poziciji Menadžer prodaje (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava službeni automobil koji možete koristiti i u privatne svrhe, oprema najnovije tehnologije, rad na neodređeno nakon probnog perioda, daljnji razvoj te atraktivan paket s konkurentnom plaćom i bonusima. Prijavite se putem linka do 27.10.2023.

Za više poslova, pogledajte portal boljiposao.com. Sretno!