U Sarajevu održana velika Oriflame promocija

U Hotelu Radon Plaza u Sarajevu u subotu, 21.5.2022. godine održana je velika promocija Oriflame proizvoda i predstavljen novi plan uspjeha od strane nezavisnih lidera na kojoj je učestvovalo više od 100 osoba.

Organizatori događaja su nezavisni Oriflame lideri: Inela Buha Kadrić, Aida Hondo, Emina Ahmetović, Remzija Beširović i Selvedina Kazazović, sa svojim timovima. Sve goste je dočao wellness koktel, savršeno pripremljen kao degustacija Wellness by Oriflame shakova.

Event je otvoren promocijom novog kataloga i noviteta koji dolaze, ali i podjelom iskustva o proizvodima koji godinama imaju svoje potrošače. Posebna pažnja se stavila na novu WAUNT kolekciju za njegu kože, ali i ponovno istakao kvalitet Novage brenda.

Razgovalo se i o zdravoj prehrani i suplementaciji, uz sjajna svjedočanstva o poboljšanju kvaliteta života uz Oriflame wellnes program. Novi Plan uspjeha Oriflame kompanije, donosi i nove prilike, za sve one koji žele biti samo kupci, ali i sjajnu mogućnost zarade za one koji se prepoznaju da im posao bude preporuka proizvoda, izgradnje vlastitog tima i mentorstva.

Sjajna energija bila je prisutna od početka do samog kraja, kada su učesnice ugodno proćaskale i družile se, jer ovo je prvi veliki događaj organizovan od pandemije. Zadovoljstvo je bilo vidjeti timski duh, pozitivnu atmosferu i veliki broj žena koje ovdje pronalaze svoju motivaciju i pokretač za stvaranje uspjeha na svoj način.

Za sve prisutne osim promocije i edukativnog dijela druženja priređena je i tombola, te također i mnogi pokloni iznenađenja, kao što samo znaju Oriflame lideri iznenaditi i obradovati poklon proizvodima.