Uspješna kompanija za telemarketing u oblasti outbounda širi poslovanje, “Delta Marketing” u Jelahu zaposlio 60 radnika

0
49

Vijesti o otvaranju novih radnih mjesta u našoj zemlji raduju Bosance i Hercegovce, a u posljednje vrijeme upravo u Jelahu i Tešnju je zaposlenje dobilo stotine radnika.

Tešanj je tokom posljednje decenije postao sinonim za uspješnost i raj za investitore, a rijetke su sredine u Bosni i Hercegovini poput ovog gradića, u kojem je pozitivan prirodni priraštaj i gdje je zaposleno više radnika nego prije rata.

U Jelahu je tako „Delta Marketing“ ove sedmice otvorio 60 novih radnih mjesta.

“Delta Marketing” je jedna od najuspješnijih firmi za telemarketing u našoj zemlji u oblasti odlaznih poziva (outbound calls), u velikoj je ekspanziji i svakog mjeseca otvara nova radna mjesta u Bosni i Hercegovini.

Ova firma postavlja standarde u svojoj branši u pogledu sigurnosti, tehnologije i inovacija i uvijek može ponuditi najbolja rješenja.

– Nismo slučajno izabrali Jelah (Tešanj) za proširenje našeg poslovanja. Ovdje investitori imaju vrhunske uslove i podršku lokalne zajednice. Nakon deset godina rada u Sarajevu, gdje imamo zaposlenih 70 radnika, odlučili smo se na proširenje poslovanja. Moramo istaći susretljivost nadležnih općinskih struktura u Tešnju. Nakon Tešnja u planu je otvaranje ureda širom Bosne i Hercegovine  – ističu iz “Delta Marketinga”.

“Delta Marketing” ima visoke standarde u oblasti profesionalizma i efikasnosti, a iz dana u dan povećava se lista njihovih klijenata iz cijelog svijeta.

– Mi pomažemo da kupce pretvorite u zadovoljne kupce. Iza nas je decenija uspješnog rada. Kod nas se tačno zna šta ko radi i nema prostora za improvizacije. Naša najveća snaga su vrijedni i profesionalni radnici. Pažljivo biramo svakog radnika. Ako želite uspješno komunicirati za brendove i s ljudima, morate ih razumjeti. Zato ne radimo uvijek sve za svakoga, već vam nudimo upravo ono rješenje koje vama odgovara, kako bi na kraju vaši kupci bili više nego zadovoljni vama i vi nama. Ne možete kupiti zadovoljstvo kupaca, ali možete uložiti u njega – dodaju iz ove kompanije.

“Delta Marketing” je ponosan na svoju modernu korisničku službu koja radi sa dosta strasti, znanja i ideja.

– Imamo iskustvo, stručnost i uspjehe iz 30 projekata u svim industrijama, od opskrbe energijom i telekomunikacija, preko anketa i planiranja, do potencijalnih kupaca u svim mogućim kategorijama. Zaposlenici imaju privlačne i sigurne radne uslove. Imamo nekoliko prednosti u odnosu na konkurenciju, kao i bonuse. Zaposlenici imaju priliku raditi u uredima u Sarajevu i Tešnju. Ključni uslov da postanete dio “Delta Marketinga” je poznavanje njemačkog jezika na minimalnom nivou B2 i godinu dana rada u telefoniji. Svi zainteresovani dodatne informacije mogu saznati na našoj stranici na Facebooku https://www.facebook.com/DeltaMarketingBIH i zvaničnoj web stranici: https://deltamarketing.ba/  – pojašnjavaju iz uspješne bh. firme.

Njihova grupacija ima i tri firme koje se nalaze u Evropskoj uniji i sve rade po njihovim standardima.

– Širom Bosne i Hercegovine su smješteni izvršni i servisni centri za telekomunikaciju, a logistika i ostali segmenti kompanije nalaze se u Njemačkoj i u još nekoliko zemalja Evropske unije. Nakon otvaranja filijale u Jelahu (Tešanj) nastavljamo sa drugim bh. gradovima i daljim razvojem. Plan nam je da do 2025. godine imamo 250 zaposlenih. Imamo velike planove, a sigurno da ćemo ih realizirati bez većih problema jer nudimo plate iznad prosjeka i ostale odlične uslove – poručuju iz “Delta Marketinga”.