Večer glamura i vidljive transformacije kose: Kérastase u Sarajevu predstavio novo ruho tretmana Fusio-Dose

0
139

Trenutačna transformacija bezgranične mogućnosi, uz novi Kérastase Fusio-Dose tretman

Kako imati lijepu i njegovanu kosu, saznale su mnoge dame iz javnog i medijskog života, na prvom Kérastase brend druženju u Bosni i Hercegovini. Povod je biopredstavljanje luksuznog, iznimno personaliziranog tretmana za kosu: Fusio-Dose.Osim što su imale priliku uživati u prekrasnom ambijentu penthouse restorana Four Seasons u Sarajevu, gošće eventa su mogle saznati više o povijesti brenda, luksuznom pristupu njezi kose, te  kako kultni Kérastase salonski tretman postiže svoj puni izražaj u modernom svijetu. Uspjeh ovog tretmana otkrila je Ivana Mijatović, marketing menadžerica  brenda Kérastase:

„Nakon više od desetljeća postojanja, Fusio-Dose liniji bilo je potrebno osvježenje. Odgovarajući na trenutne potrebe stilista i klijenata, Kérastase je obnovio sastav kako bi podržao frizere u njihovoj potrazi da klijentima pruže više od onoga što trebaju i žele za svoju kosu. Novi pojednostavljeni pristup uključuje poboljšane tehnologije za kosu te moćne sastojke inspirirane  njegom kože.“

Fusio-Dose je personalizirani tretman kose. Iz čega će se vaš tretman sastojati, zavisi isključivo od kose na kojoj se tretman radi, pojasnila je ovu večer i Tonka Butorac, edukatorica za Kérastase.

Kombiniranjem šest koncentrata i pet boostera, stvara se 30 mogućih kombinacija personalizirane i transformativne njege kose. Ova inovativna kombinacija daje vidljive i učinkovite rezultate odmah.

S beskrajnim mogućnostima za rješavanje svih potreba kose  u jednom tretmanu, Fusio-Dose moćan je alat za stiliste i posebna poslastica za klijenta. Novi Fusio-Dose osim obogaćenih sastojaka dolazi u privlačnijim pakiranjima za moderan dojam koji je neodoljiv generaciji Z, pa Kérastase Fusio-Dose tretmani pretvaraju salon ljepote u laboratoriju visoke tehnologije, a magija se dešava u rukama frizera, te klijenti mogu uživati u potpunom senzorijalnom iskustvu sa svih pet osjetila!

YOU DARE, WE CARE!

                                               KÉRASTASE