Velike ljetne rasprodaje u Importanne centru sa popustima i do 70% uz 4h besplatnog parkinga!

Počelo je veliko ljetno sniženje u KARE Bosna i Hercegovina. Iako će 2022. godinu obilježiti poskupljenja, svjedočimo kako poznati svjetski brend dostupan i na našem tržištu prati želje i potrebe svojih kupaca i nudi upravo ono što im treba u sezoni promjena.  

U KARE Bosna i Hercegovina počelo je ljetno sniženje koje obuhvata: OUTLET rasprodaju od 70% na odabrane artikle iz stalne kolekcije, zatim 50% na odabrani asortiman namještaja, asesoara i rasvjete iz stalne ponude, 30% na odabranu ponudu sofa i kreveta, te 25% na NOVU kolekciju i najprodavanije artikle iz KARE ponude dostupne u prodajnom salonu i na zalihi.

Na sve narudžbe artikala koji nisu trenutno na stanju očekuje vas popust od 10%, i 30% na odabrane sofe i krevete. Mnogo je razloga da posjetite KARE Bosna i Hercegovina u periodu od 25. jula do 8. augusta, u prodajnom salonu u Importanne Centru u Sarajevu, i prepustite se jedinstvenim stilovima, dizajnu i bojama karakterističnim samo za KARE i vašu osobnost.

Da velika outlet rasprodaja u KARE Bosna i Hercegovina nije sve svjedoće i mnoge druge ljetne akcije koje smo pripremili za vas, stoga u prodavnici UPIM potražite sezonsko sniženje sa popustima do 50 % kao i 20% popusta na sve ženske kupaće kostime, u LINDEX BIH vas čeka popust do 50 % kao i 20 % dodatnog popusta na već snižene artikle a u vama omiljenom Blukids Sarajevo vas čeka sezonsko sniženje do 50 % kao i u posebno sezonsko sniženje u Tiffany prodavnicama. U Carpisa i Carpisa Go prodavnicama možete pronaći 30% i 50 % popusta na određene artikle i sve to uz  4h besplatnog parkinga svakog dana od 19 do 23:00 h!

Savršena prilika da upotpunite svoj ljetni look vas čeka i u Penti BIH koji je za vas spremio 20 % popusta na kompletan asortiman u prodavnicama i na web shop-u! Veliko sezonsko sezonsko sniženje vas čeka i u Casa Bianca BiH sa popustima do 50 %! U vama omiljenom Frizerlandu također vas čekaju  jedinstveni popusti! Ovog ljeta vam dajemo mnogo razloga da posjetite Importanne šoping centar te pronađete najbolje za sebe. Svaka dama može da zablista u našim KS Ekskluziv frizerskim salonima a one koje najviše vole pripreme za ljeto svoje vrijeme mogu provesti u kozmetičkom studiju SELAWY ili mogu uživati u savršenim pripremama za ljeto sa  Sunlight Beauty studio!

Posjetite još i naše brendove: Tiffany, VICKO BIH, Inoma concept Store-u , La donna & Alex Max Gerry Weber, Margo BIH, Hello Baby, Inn sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo ,Juice & smoothies, Unipan Uni-Expert, Univerzalno.com, Konzum Importanne – galerija okusa i CM Cosmetic Market! Ukoliko ste u šoping krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu sve dok vi obavljate vaš šoping.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran “The Place”, Burgerija by Milkmann, “Marcaffe”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 potražite Autopraonicu Autoputzzer Inn i brigu o vašem ljubimcu prepustite njima. 

Vaš Importanne centar – Centar modernog življenja!