Zavirite u svijet čarapa: Kvalitet kao IMPERATIV! Bonyur d.o.o. Sanski Most

Autor: Fatima Nikšić

Vodimo vas u čarobni svijet čarapa sa pričom o firmi iz Sanskog Mosta koja se bavi uvozom i distribucijom robe visokog kvaliteta, sa 70 godina dugom tradicijom poslovanja na njemačkom trzištu. U njihovom programu možete pronaći širok asortiman proizvoda, što pokazuje raznovrsnost i uključuje mušku, žensku i dječiju kolekciju, a kao ideja se širila i veoma brzo došla na police svih maloprodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine.

Mali biznis Bonyur d.o.o. Sanski Most nastao je kao ideja i plod povratka u BiH, vlasnika Ismira Poljaka, bivšeg uposlenika Schafer Strumpffabrik u SR Njemačkoj.

„Bonyur“ d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer muških, ženskih i dječijih pamučnih čarapa, te ženskog finog programa. Sjedište firme se nalazi u Sanskom Mostu, a djeluje na bh. tržištu još od kraja 2000. godine, te bilježi 23 godine duge tradicije.

U preko dvije decenije rada, poslovali su sa velikim brojem trgovina i trgovačkih lanaca na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

“Naše kolekcije, tematska roba i posebni proizvodi proizvedeni su prema najvišim standardima kvalitete. Nudimo ekološki prihvatljive proizvode koji štite ljude i prirodu. Kvalitet naših proizvoda potvrđuje i posjedovanje OEKO TEX® STANDARD 100 i GOTS standarda. Ako tekstilni proizvod nosi oznaku STANDARD 100, možete biti sigurni da je svaki element ovog artikla ispitan na štetne tvari i da je stoga proizvod apsolutno bezopasan za ljudsko zdravlje. Test provode nezavisni OEKO-TEX® instituti koji tokom ispitivanja u obzir uzimaju brojne regulirane i neregulirane tvari, koje mogu biti štetne za ljudsko zdravlje. U našem programu možete pronaći preko 60 artikala, što pokazuje raznovrsnost naše široke ponude. Kvalitet je naš simbol, što pokazuje i slogan „Jer vaše noge zaslužuju najbolje!“– rekao je za Zdravi portal Asmir Poljak, direktor Bonyur d.o.o.

Sjedište firme Bonyur d.o.o. nalazi se na lokaciji Hrustovo, naselju koje je 13 kilometara udaljeno od Sanskog Mosta, gdje imaju otvoren i maloprodajni objekat sa
kancelarijom i pokaznim prostorom njihovih proizvoda.

Više o Bonyur d.o.o. i njihovoj ponudi i proizvodima možete pogledati na web stranici: www.bonyur.ba, te na Facebook i Instagram stranicama:

https://www.facebook.com/bonyur2000

https://www.instagram.com/bonyur_2000/