Završena trodnevna muzička bajka u Sarajevu, na Live Stage Musicu uživala publika iz cijele BiH

Koncertima “Zone isključenja”, “Partibrejkersa” i “Bombaj štampe” sinoć je završen “Live Stage Music”.

Za tri dana ovaj festival je Sarajlijama i svim posjetiocima ponudio odličnu zabavu uz koncerte domaćih i regionalnih muzičkih zvijezda.

Čak 20 vrhunskih muzičkih sastava nastupilo je na platou ispred Skenderije od 28. do 30. jula, a ulaz na sva dešavanja je bio besplatan. Festival je počeo u četvrtak koncertima “Bolera”, “Atomskog skloništa” i “Bajage & Instruktora”, dok su u petak nastupili “Psihomodo Pop”, “Konvoj” i “Crvena Jabuka”.

Sve pohvale zaslužuje Adnan Mundžić, direktor Stage Productiona, koji je bez ijednog incidenta i uz prisustvo hiljada posjetilaca organizirao “Live Stage Music”.

U trodnevnoj muzičkoj bajci pored brojnih Sarajlija, uživali su i ljubitelji kvalitetne muzike iz Visokog, Zenice, Tuzle, Mostara, Cazina… Tako je Mensur Mulalić, vlasnik Limometala iz Cazina, zbog festivala stigao u glavni grad BiH zajedno sa prijateljem Muhamedom Duratovićem. Oni su zajedno sa Adnanom Kovačevićem, vlasnikom Turbo Tradea, uživali u koncertima, a imali su priliku da se druže i sa legendarnim Davorom Gobcem.

Na koncertima su bili i brojni sarajevski muzičari, glumci, sportisti… Nijaz Tepić Noor pratio je sve tri noći festivala, a njega je posebno oduševio mladi sarajevski bend “Srklet” koji je nastupio kao predgrupa u petak.