Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole JI Evrope

Najbržih 10 kandidata biće nagrađeni stipendijom u iznosu od 40%

U toku je upis 20. jubilarne generacije polaznika vodeće poslovne škole u regionu, COTRUGLI Business School. Tim povodom najbržih 10 menadžera koji ispunjavaju uslove, COTRUGLI nagrađuje sa stipendijom od 40% – u iznosu od 5.600 eura za International MBA program i 7.200 eura za Executive MBA program. Iskoristite priliku i prijavite se OVDJE!

Zašto MBA?

Polaznici MBA programa kao najveću prednost ističu promjenu u načinu razmišljanja, koja je ključni faktor za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a cjelokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promijenilo život.

COTRUGLI MBA programi podrazumijevaju primjenjenu biznis edukaciju poslovnih ljudi na junior, senior i top menadžment pozicijama i nude jedan holistički pristup razvoju modernih biznisa, tako što samo tržište i vođenje kompanija obrađuju sa svih apekata, od strategije, liderstva, etike, preko digitalizacije do prodaje i marketinga.

Ove programe drže vrhunski predavači, svjetski eksperti u svojim oblastima rada, koji pored toga što drže predavanja i mentorstva i što su priznati u akademskoj zajednici, istovremeno rade za brojne kompanije koje posluju širom svijeta. Takav mentorski pristup je upravo ono što polaznicima COTRUGLI poslovne škole daje jedan prijekopotreban, savremen i aktuelan uvid u savremeno tržište rada i poslovanja, ali i otvara uvide za nova sagledavanja poslovnih prilika.

Zašto COTRUGLI?

Kroz COTRUGLI poslovnu mrežu prošlo je preko 2400 alumnista iz različitih oblasti, od IT-a, farmaceutskog sektora, finansija i bankarstva, preko preduzetnika, konsultanata i inženjera do marketara. Zahvaljujući činjenici što su svi COTRUGLI MBA programi međunarodno priznati, akreditovani od strane AMBA (Association of MBAs), mnogima od njih je upravo to otvorilo vrata i za svjetske karijere. AMBA certifikat je posebno značajan jer on pruža nezavisni dokaz kvaliteta i izvrsnosti za MBA programe i to samo za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja širom svijeta, a COTRUGLI je među njima.

COTRUGLI Business School ima najdužu tradiciju, najširu poslovnu mežu, vrhunske predavače iz cijelog svijeta i, najvažnije, jedinstvene programe koji nude moderna i primjenjena znanja.

Napravite karijerni skok!

Ako želite:

  • široku mrežu internacionalnih kontakata
  • da učite od svjetski poznatih predavača
  • razmjenu iskustva i znanja sa drugim poslovnim ljudima
  • napredak u karijeri

…ovo je sjajna prilika da upišete internacionalno akreditovan MBA program na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope.

Kako se prijaviti na stipendije?

COTRUGLI u Bosni i Hercegovini dodjeljuje stipendije za 10 najbržih menadžera koji ispunjavaju uslove. Možete osvojiti stipendiju od 40% – u iznosu od 5.600 eura za International MBA program i 7.200 eura za Executive MBA programAko ste stekli relevantno radno iskustvo, imate fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije OVDJE!