Kayra d.o.o. kao prvi i jedini zastupnik kralja ružine vode “Rabee” na prostorima Evrope ponosno i snažno otvara vrata jednom svjetskom brendu

Kayra d.o.o. kao prvi i jedini zastupnik kralja ružine vode “Rabee” na prostorima Evrope ponosno i snažno otvara vrata jednom svjetskom brendu. Sam historijat koji započinje od 1949.g i titula kralja zvuči obečavajuće. Sada nakon skoro 75 godina iskustva, studija i rafiniranja predstavljamo savršenu formulu za Vas.

Ružina voda je vijekovima bila veoma cijenjena ne samo zbog svog izuzetnog mirisa, već i zbog kompleksnih ljekovitih svojstava koje su istražene i dovedene do vrhunca u tkzv. Perziji (Iran). Orijentirajući se prema  poznatom učenjaku Ibn Sina koji je smislio način izvlačenja onog najboljeg iz ruže, Iran Golab kompanija “Rabee” generacijama održava tradiciju i nudi 100% organski prirodni proizvod.

Način upotrebe:

Unosom i nanošenjem Rabee Premium Ružine vode ima bezbrojene prednosti kako za ljepotu tako i za zdravlje. Koristi se u pićima, hrani, pecivima i poslasticama kao jedan od najstarijih recepata čovječanstva. Pokušajte dodati ružinu vodicu u sva svoja pića/jela, dodavanje će podići svaki hladni ili topli napitak u nešto jedinstveno, bez nadjačavanja cijelog okusa. Ljudi su kroz historiju zavisili o ružinim beneficijama koje im pomožu u smanjenju stresa i glavobolja, probavi, raspoloženju, upalama, kao i prelijepoj koži.

Konzumiranje samo jedne kašike ružine vodice na dan je savršen lijek za sjajnu kožu i zdravo tijelo. Dovoljne su male količine ali i nema granice korištenja na dnevnoj bazi… Kozmetičke beneficije se mogu postići čak i prehrambenim proizvodima, ipak se preporućuje uz oralnu upotrebu nanositi vanjskom upotrebom na željeno područije za bolji i brži efekat.  Ružina vodica čisti, njeguje i tonizira sve tipove kože. Prva je u svojoj vrsti koji ima 24K zlato koje stvara magičnu formulu za podmlađivanje. Proizvodi pomažu u revitalizaciji i hidrataciji kože ostavljajući na licu osjećaj blistavosti. Od anti aging efekta do smirivanja iritacija, dezinfekcije, zatvaranja pora i smirivanjem duše ovi proizvodi nemaju granica, a ove prednosti se vide samo u vrhunskoj i visokokvalitetnoj ružinoj vodici!

Zato Vas ponosno i sa velikom čašću pozivamo u našu poslovnicu u ulici Branilaca Sarajeva broj 9.

GIVEAWAY!!!

Kayra d.o.o. za svoje kupce od 01. januara 2023. godine organizuje i Giveaway akciju, uz najavu saradnje sa poznatim web portalima i influencerima. Učešće ostvarujete putem kupovine bilo kojeg Kayra proizvoda, te reklamiranjem na ličnom profilu sa oznakom @kayradoo.

Poklon: Premium rose water by “Rabee”, dva puta destilovana voda u ružama Kashanskih dolina, sa 24K zlatom koji dodatno podspješuje djelovanja, te ukrasnim ledom koji osvjetljava samu ružu u boci.

Od dejstava pa do načina upotrebe ovaj proizvod nema granica. Kao prirodni antiseptik i jak prirodni antidepresiv može se nanositi na kožu za zatvaranje i čišćenje pora, zatežući anti aging efekat, mekoću i hidrataciju kože. Pored toga unošenjem oralno kao afrodizijak i aromatik u piću Vašeg izbora, konzumiranje jedne kasike ružine vodice na dan je savršen lijek za sjajnu kožu, zdravo tijelo i duh.

Više informacija o Kayra d.o.o. i njihovima proizvodima možete pronaći na njihovima stranicama:

Instagram: @kayradoo

Facebook: Kayra doo

Web: www.kayra.ba

Otkrijte ružu za sebe, ona može biti sve što poželite da bude!