Sarajevo Wine Weekend – proljetno izdanje

Festival kojem je nemoguće odoljeti! // 28.5.2022. // Hotel Bosnia

Sarajevo Wine Weekend nastavlja u punom sjaju i ove godine, na proljetnom izdanju okuplja žene vinarke, žene koje direktno sudjeluju u pripremanju, proizvodnji i distribuciji vina!

Dame, čija vina svakodnevno degustirate, imati ćete priliku upoznati i sa njima razgovarati o uzgoju grožđa, proizvodnji vina i uparivanju sa delikatesama.
Sarajevo Wine Weekend posvećen je upravo njima, damama koje u vinskom svijetu BiH i regiona uistinu prave promjenu, a svi ste dobrodošli da im se pridružite!

Sarajevo Wine Weekend, osim što predstavlja vrhunske vinarije, također je mjesto gourmet degustacija. Uz podršku partnera i prijatelja, na festivalu ćete imati priliku degustirati vrhuske delikatese. Lactalis BiH sireve koji nisu dostupni na bh. tržištu i gledati zanimljiv cooking show! Coloseum Club HIT Casinos i Restoran ‘Toplik’ pripremaju nam specijalitete, a od 18:00 sati na samom festivalu chef Toplika pravit će tartar od pastrmke koji ćete moći kušati. Zvanična kafa festivala, Franck kafa donosi nam novitete kojih također još uvijek nema u slobodnoj prodaji, koju ćete moći zasladiti uz Choco_Val praline! Za hidrataciju gostiju pobrinut će se Sarajevski Kiseljak!

Cijena: 45,00 KM. Kupovinu izvršite u našim prostorijama, Radnička 70B, Sarajevo od 9:00 do 14:00 sati ili na dan festivala.